Home

VESTI

Vodimo vas na dupli koncert benda Jarboli

No Comments Vodimo vas

Vodimo vas na dupli koncert benda JarboliJedan od omiljenih beogradskih bendova, grupa JARBOLI, održače dva klupska koncerta u subotu 22. i u nedelju 23. oktobra u Gun Clubu u Miloša Pocerca 10.

JARBOLI su srpsku muzičku istoriju ušli zahvaljujući jedinstvenom zvuku s kojim uvek iznova eksperimentišu. Grupu Jarboli su osnovali Daniel Kovač, Boris Mladenović, Žolt Kovač i Nemanja Aćimović početkom devedesetih. 

 

U maju ove godine JARBOLI su  promovisali album „Zabava“, koji je objavljen na internetu i dostupan je za besplatan download, a u prodaji se našao i kao dvostruko vinilno izdanje, što je presedan u domaćem izdavaštvu.

 

Prema rečima gitariste Borisa Mladenovića, vinilno izdanje „Zabava“ zvuči „jako živo i pokazuje neke novostečene sviračke i autorske kvalitete benda“.

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na [email protected] koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"JARBOLI SUBOTA" ili "JARBOLI NEDELJA".

Rok za slanje mailova je do 14h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

Jarboli će na dva koncerta ovog vikenda u Gun Clubu predstaviti čitav album „Zabava“ kao i dobro poznate hitove sa ranijih izdanja.

Subotnji koncert je najavljen za 22h, a drugi nastup, u nedelju 23. oktobra počinje u 21h. Broj ulaznica je ograničen!

 

 

JARBOLI @ GUN CLUB
Subota 22. i nedelja 23. oktobar
Ulaznice po ceni od 600 dinara mogu da se kupe u pretprodaji u kafeu Šikarica (Skadarska 22), u prodavnici ploča Pinball Wizard Records (TC Eurocentar, Makedonska 30), kao i na prodajnim mestima Eventima.
 

 

 Jarboli

 Jarboli

 

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na [email protected]!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}