Home

VESTI

Vodimo Vas na Dolina fest, The Love Fest i Nisville

No Comments Vodimo vas

Vodimo Vas na Dolina fest, The Love Fest i NisvilleMuzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima domaćih muzičkih festivala, pokreće kampanju promocije istih.

Protekle nedelje naše posetioce smo poslali na Soundlovers festival u Zrenjanin, zatim Summer3p na Paliću, kao i Zen.IT festival na Kamenoj Gori.

 

Ove i narednih nedelja vas vodimo na: Dolina fest (Niševac), Love festival (Vrnjačka Banja) i Nišville (Niš).

 

 

Dolina fest, Niševac

Dolina Fest sa porukom Back to the Village održava se četvrti put u Niševcu, pored Svrljiga od 29 – 31. jula. Sviraju Kerber, Del Arno band i Miloš Krstić – Krle.

Dolina Fest, muzičko – ekološki festival, ugostiće 29. jula poznate muzičare. Grupa Kerber, poznati niški sastav, u Niševcu će, uz odlično ozvučenje i svetlo, neformalno proslaviti 30 godina rada!

 

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj festival.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na ulaznice@clubbing.rs koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"DOLINA FEST".

Rok za slanje mailova je do 26. jula u 10h, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon isteka roka.{/xtypo_rounded1}

 

Pored Kerbera, istog dana svira jedan od najpopularnijih domaćih rege sastava Del Arno bend kao i vrsni niški gitarista Miloš Krstić – Krle koji će promovisati svoj prvi solo album.

 

Specifičnost ovogodišnjeg Dolina Festa je okupljanje korisnika popularne društvene mreže Twitter iz cele Srbije  –  prvi Twit Up na selu – Dolina Fest TwitUp!

Karta za muzičko veče festivala Dolina Fest mogu se kupiti u predprodaji po ceni od 400 dinara.

Dođite da uživamo u odličnoj domaćoj hrani i odmoru u netaknutoj prirodi!

 

 

 Dolina fest, Niševac

Dolina fest, Niševac

 

 

 

The Love festival, Vrnjačka Banja

Love fest ili Festival ljubavi se održava od 2007. godine na Letnjoj pozornici u Vrnjackoj banji. Cilj festivala je promovisanje elektronske muzike u centralnoj Srbiji. 05.08-07.08.

Love Fest kroz tri večeri okupi vise od 8000 ljudi, iz Srbije i inostranstva koji žele da se dobro zabave. Na  popularnom „Mostu ljubavi“  je organizovana prva zurka koja je bila uvod za manifetaciju koja svake godine okuplja veliki broj mladih.

Prvo veče je rezervisano za nastup Gramophonedzie, čiji se hit single „Why don`t You“ našao na britanskoj top listi najboljih singlova i na prvom mestu „Dance Chart“ -a britanskog MTV-a.

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj festival.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na ulaznice@clubbing.rs koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"THE LOVE FESTIVAL".

Rok za slanje mailova je do 1. avgusta u 10h, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon isteka roka.{/xtypo_rounded1}

Drugo veče nastupa Silicone Soul,  jedan od najpopularnijih sastava u svetu elektronske muzike, vlasnici titule „UK’s finest exports“ kada se radi o urbanoj i underground muzici, pioniri Soma Recordingsa.

Bivši frontmen kultne jugoslovenske grupe haustor, Darko Rundek sa Cargo Triom nastupa poslednje, treće večeri festivala. Festival se održava na dva stage-a, na kojima će pored navedenih nastupiti još 12 drugih izvodjača.

 

 

 Love festival, Vrnjačka Banja

Love festival, Vrnjačka Banja

 

 

 

Nisville, Niš

 

 

Od utorka, 5.jula 2011. počinje zamena vaučera za "fizičke" karte ovogodišnjeg Nišville festivala.

Za sve one koji su kupili komplete po promo cenama putem vaučerske prodaje u prodajnoj mreži Card Service-a u prvoj i drugoj fazi pretprodaje za ovogodišnji festival do 30.juna 2011.

 

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj festival.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na ulaznice@clubbing.rs koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"NISVILLE".

Rok za slanje mailova je do 5. avgusta u 10h, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon isteka roka.{/xtypo_rounded1}

 

Za kupce iz Beograda i severnog dela Srbije zamena vaučera je omogućena na biletarnici Beogradske Arene, radnim danima od 10 – 20h, a za publiku iz Niša i južne /srednje Srbije zamena će biti ralizovana u prostorijama Nišville produkcije u Nišu, Bulevar Dr. Zorana Đinđića 58 A, radnim danima od 10 – 18h.

Prilikom preuzimanja karata obavezno je sa sobom poneti ličnu kartu / pasoš / ili index / đačku knjižicu.

 

 

 Nišville jazz festival

Nišville jazz festival