Home

VESTI

Vodimo vas na “DJ Romain & Mirko Loco” events u klubu Tube

No Comments Vodimo vas

Kings Of Strings na Gitar ArtuDi džejevi iz Njujorka i Londona zagrevanje za Maceo Plex u “Tube“.

Radna nedelja “The Tube“ počinje u četvratk nastupom old school deep house di džej Romain iz Njujorka, uz koga će nastupiti i Kirri Cornwell iz Londona.

Dan kasnije u klub dolazi Mirko Loco iz Švajcarske, kome će podršku predstavljati domaći dvojac Dejan Milićević i Aćim. Subota je rezevisana za nastup GroovyMan & Floyd.

 

GroovyMan je pseudonim Saše Radosavljevića, koji je ranije bio član sastava ““Gramophondzie”, a radio je muziku i za poznati domaći film “Montevideo“.

 

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na [email protected] koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"TUBE – ČETVRTAK" ili "TUBE – PETAK".

Rok za slanje mailova je do 12h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

Sledeće nedelje u klubu “Tube” se održava festival “All the tube” na kome će, između ostalih nastupiti trenutno najpoznatiji hasu di džej današnjice Maceo Plex i frontmen i Andy Butler, osnivač sastava “Hercules and Love Affair”, koji sa svojim setom redovno gostuje u Milanu na Fashion Week revijama Donatele Versaće i Džil Sanders.

Karte za četvratk koštaju 200 dinara. Ulaz će se u petak naplaćivati 300 dinara posle ponoći, dok je u subotu slobodan.

 

 

 Mirko Loco

Mirko Loco

 

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na [email protected]!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}