Home

VESTI

Vodimo vas na DJ Ogi vs Fyuz event

No Comments Vodimo vas

DJ Ogi vs Fyuz, Club Xlagoom

Aprilski Edit:Tehno u goste dovodi predvodnika Hrvatske Hard Tehno scene, DJ OGI-ja, u petak 08. aprila 2011. god.

DJ Ogi se u svet elektronske muzike ukljucio 1995. godine  i pokretac je Tehno scene na Rijeckom podrucju, a ujedno i jedan od predvodnika današnje Hrvatske scene elektronske muzike.

 

Njegovi su se setovi mogli cuti na zabavama poput Love Paradea u Berlinu, MTV Valkana Beach kao i uglednom Dance Valley Festivalu.

Ogi se takodje bavi i produkcijom Tehno muzike sa izdanjima za poznate izdavacke kuce Submissions, Compressed, Planet Rhythm, Patterns, Arms.

 

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na ulaznice@clubbing.rs koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"DJ Ogi vs Fyuz".

Rok za slanje mailova je do 10h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon isteka roka.{/xtypo_rounded1}

Negovu muziku su svirali Aphex Twin, Kevin Saunderson, Dj Rush kao i mnogi drugi velikani svetske scene. Godine 2005. otvara i svoju izdavacku kucu, Beast Music Records.

Za potpunu zabavu U goste takodje dolazi i mladi Rijecki Disk Jockey, FYUZ. Domaca podrska Concrete Djz.

 

 

 EDIT:TEHNO hard edition

EDIT:TEHNO hard edition

 

 

 
{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na ulaznice@clubbing.rs!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}