Home

VESTI

Vodimo Vas na Cocoon BG party

No Comments Vodimo vas

Vodimo Vas na Cocoon BG party

Pre tri godine, frankfurtski klub Cocoon izabran je za najbolji klub na svetu u tradicionalnom izboru MixMaga iz Londona. Od tada trijumfalni pohod na najekskluzivnije planetarne destinacije ne prestaje a Cocoon je sinonim za top clubbing, vrhunsku muziku i vrhunsku atmosferu.

 

Od Frankfurta i desetogodišnje rezidenture na Ibici, preko Sao Paola, Tokija ili Šangaja, Cocoon i njegov harizmatični lider Sven Vath sa svojim gostima privlače hiljade posvećenika elektronske muzike.

 

Cocoon je na ličnu inicijativu Sven Vatha, nakon njegovog trijumfalnog prvog nastupa u Beogradu u novembru 2007, odlučio da na planetarnu mapu najboljih clubbing destinacija uvrsti i Beograd.

 

Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima Vas vodi na ovaj event. Delimo Vam 3×2 ulaznice. Zainteresovani je potrebno da nam pošalju email na ulaznice at clubbing dot rs koji sadrži ime, prezime i broj mobilnog telefona. Subject:"COCOON Belgrade party"

 

Zahvaljujući tome kao i velikom uspehu do sada održanih partija, na kojima su pred beogradskom publikom pored Sven Vatha nastupali Zombie Nation, Jacek Sienkiewicz, Extrawelt, Guy Gerber, Pig'n'Dan, Chris Tietjen, a 20. novembra u, nedavno po najvišim tehničkim standardima obnovljenoj sali DOB-a, prisustvovaćemo novom Cocoon Belgrade party-ju.

Centralni gosti su STEVE BUG, MAURIZIO SCHMITZ i MARTIN BUTTRICH koji ce ovom prilikom izvesti svoj set uživo. Muzika ce biti ispraćena performansom DREAM & DARE tima a lokalna DJ podrška biće Gordan Paunović i Vlada Janjić.

 

COCOON Belgrade party

Ulaznice su u pretprodaji po ceni od 800 dinara, od 6.11.2009: Blagajna Doma omladine, Bilet servis, IPS prodajna mesta.

 

 

COCOON Belgrade party  petak, 20.11.2009. 22h, DOM OMLADINE

STEVE BUG * MARTIN BUTTRICH live * MAURIZIO SHMITZ
Gordan Paunović * Vlada Janjić * Performance by Dream & Dare