Home

VESTI

Vodimo vas na Blues Stock Festival 2011

No Comments Vodimo vas

Blues Stock Festival 2011Deseti Blues Stock Festival posvećen je 30-godišnjici beogradske blues scene i iz tog razloga u  većem delu programa predstavićemo njene veterane, a naše proslavljene blues grupe i soliste.

Tim povodom biće objavljen i dvostruki CD sa arhivskim materijalima iz svih perioda postojanja bluesa u našem gradu i festival će biti i svojevrsna promocija tog izdanja.

 

Kao specijalni gosti iz inostranstva na festivalu nastupaju najpoznatiji i najtrajniji blues band iz Nemačke, Blues Company koji predvodi gitarista, pevač i kompozitor našeg porekla, Todor Todorović i jedan od najvećih blues pevača današnjice Terry Evans sa svojim bandom, čovek koji je pevao sa Ry Cooderom sve numere iz antologijskog filma Crossroads.

 

 

 Blues Stock Festival 2011

Blues Stock Festival 2011

 

Hol ispred  sale Amerikana – sreda, 19. oktobar
Otvaranje izložbe  „Sir Mick & Rock Icons“
Autor:  Branislav Brian Rašić
Izložba traje do  do 23. oktobra 2011.

Amerikana – četvrtak, 20. oktobar od 20:00
Koncert:
BLUES TRIO (Beograd/Švedska)
RAW HIDE (Beograd)
BLUES COMPANY (Nemačka)
POINT BLANK (Beograd)

 

 

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na [email protected] koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"Blues Stock Festival – 1 DAN".

Rok za slanje mailova je do 16h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

 

 

Amerikana – petak, 21. oktobar od 20:00
Koncert:
NENAD ZLATANOVIĆ (Texas Flood)
BLUE FAMILY (Beograd/Pančevo)
TERRY EVANS BAND (SAD)
DI LUNA BLUES BAND (Beograd)

 

 

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na [email protected] koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"Blues Stock Festival – 2 DAN".

Rok za slanje mailova je do 16h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

 

 

BLUES STOCK FESTIVAL 2011
19 – 21. oktobar 2011.
DOB//Amerikana

Ulaznice su u pretprodaji na Blagajni DOB, po ceni od 600 dinara za I veče i 800 dinara za II veče. Na dan koncerta, ulaznice će biti za 200 dinara skuplje!

Detaljnije informacije:
www.bluesstockfestival.com

 

 

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na [email protected]!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}