Home

VESTI

Vodimo vas na Belgrade Jazz festival 2010

No Comments Vodimo vas

Promene lokacije ponoćnog programa 26. BJFBeogradski džez festival i Dom omladine Beograda obaveštavaju publiku i javnost da će  koncerti u okviru ponoćnog programa 26. BJF zbog tehničkih razloga biti održani na drugim lokacijama od prvobitno najavljenih.

 

Umesto u Sali Amerikana Doma omladine Beograda, koncerti iz ponoćnog programa 26. BJF biće održani po najavljenoj satnici 28, 29. i 31. oktobra u dvorani Studentskog kulturnog centra, dok će ponoćni koncert 30. oktobra biti održan u dvorani Kolarčeve zadužbine.

 

{xtypo_rounded2}Vodimo Vas:
Četvrtak, 28.10.2010.

Studentski kulturni centar
Hot & Tasty

    * 23:00h Pannonia Project (Srbija)
      Kraak & Smaak LIVE (Holandija)

Petak, 29.10.2010.
Studentski kulturni centar
Funky Smiles

    * 23:00h Zerkman Big Bang (Srbija)
      Azymuth (Brazil)

Subota, 30.10.2010
Dvorana Kolarčeve zadužbine
Ladies Night

    * 23:00h Sinne Eeg (Danska)
      Alice Russell (Velika Britanija)

Nedelja, 31.10.2010.
Studentski kulturni centar
Evolution

    * 19:30h Reut Regev R*TIME(Izrael/SAD)
    * 21:30h Jason Moran & The Bandwagon (SAD)
    * 23:30h Magnus Lindgren: „Batucada Jazz“ (Švedska){/xtypo_rounded2}

Kupljene karte za ove programe, naravno, važe i za nove lokacije koncerata.

Organizator Festivala se odlučio na ovaj korak jer, iako su radovi na prilazu sali Amerikana završeni, u ovom trenutku nije moguće sprovesti sve bezbednosne i zakonom propisane procedure i mere, s obzirom da su obimni radovi u ostatku Doma omladine u toku.

 
{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event. Zainteresovani je potrebno da napišu email na ulaznice@clubbing.rs koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"naziv benda čiji koncert želite da posetite"{/xtypo_rounded1}

 

Pošto su bezbednost i sigurnost publike na prvom mestu Dom omladine je odlučio da izmesti nastupe Kraak & Smak, Pannonia Project, Azymuth, Zerkman Big Bang, Alice Russell, Sinne Eeg, Reut Regev, Jason Moran & The Bandwagon i Magnus Lindgren „Batucada Jazz“ u druge prostore.
 
Bez obzira na ovu promenu, ponoćni program ostaje jedan od najdinamičnijih i najzabavnijih delova ponude ovogodišnjeg Festivala, sa imenima koje je naša publika dugo očekivala. Uspešna dosadašnja prodaja govori dovoljno o tome da je prihvaćen kao mlađoj publici omiljen segment programa, sa nekolicinom izuzetnih klupskih bendova.
 
 
26. BJF
26. BJF

 

Takođe, Dom omladine saopštava da se uspešna saradnja sa izvođačem radova nastavlja, da radovi na rekonstukciji DOB-a napreduju u predviđenom tempu i da će biti okončani u predviđenom roku.

Dom omladine se izvinjava publici za bilo kakvu eventualnu neprijatnost koju ova promena lokacije navedenih koncerata može da izazove. Publici 26. BJF želimo dobar provod na koncertima – sigurni smo da ova promena neće uticati na dobro raspoloženje svih onih koji sa nestrpljenjem očekuju da uživo čuju ove sjajne muzičare!