Home

VESTI

Vodimo vas na “Avanturu u Mikseru”

No Comments Vodimo vas

Vodimo vas na "Avanturu u Mikseru"

U subotu uveče će se, takođe u eklektičnom ambijentu Mikser House prostora, održati žurka EXIT AVANTURE s početkom u 22h, uz nesvakidašnju promociju SEA DANCE FESTIVALA, X-Bass programa i Reggae bine.

Ulaz na noćni program AVANTURE U MIKSERU je besplatan za najbrže vlasnike ulaznice za EXIT/EXIT AVANTURU 2014 koji su se prethodno registrovali!

 

Registracija kupaca EXIT karata za dobijanje besplatne ulaznice za žurku AVANTURE U MIKSerU je u toku na sajtu www.gigstix.com i mogu da se registruju svi oni koji su kupili karte za EXIT/EXIT AVANTURU zaključno sa 15. 02. Broj besplatnih ulaznica je ograničen!

 

U prodaji su ulaznice za noćni program konferencije AVANTURA U MIKSERU za sve one koji nisu vlasnici karte za EXIT/EXIT AVANTURU.

 

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na [email protected] koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"AVANTURA U MIKSERU".

Rok za slanje mailova je do 17h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}
 

Cena ulaznice u pretprodaji iznosi 500 din, a na ulazu će biti 700 din. Ulaznice mogu da se  nabave online, preko sajta www.gigstix.com , kao i u poslovnicama GIGS TIX-a i  u Mikser House-u (Karađorđeva 46, Beograd).

Nastupaju:

22:00h – 23:30h – Promocija Reggae bine
23:30h – 00:15h – Wenti Wadada Band
00:15h – 01:15h – Who See
01:15h – 02:00h – Rasheed b2b Necone
02:00h – 04:00h – Prototypes
04:00h – 05:00h – Rahmanee b2b Side 1

 

 

 

Avantura u Mikseru: Program i satnice

 Avantura u Mikseru

 

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na [email protected]!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}