Home

VESTI

Vodimo vas na Antoine Clamaran event

No Comments Vodimo vas

Vodimo vas na Antoine Clamaran eventLegenda savremenog francuskog elektro-zvuka, producent i miks-majstor Antoine Clamaran, nastupiće u klubu Plastic 9. marta!

Poznato ime house muzike, Clamaran je širokom auditorijumu poznat po singlovima Gold i Believe, ali i nebrojenim remiksima svetskih hitova.

 

Clamaran se na francuskoj sceni probio početkom devedesetih, kada su ga primetili voditelji popularnog pariskog radija Maximum FM.

 

Njegova zavidna veština miksovanja bila je dovoljna da francuska elita krene da ga unajmljuje kao DJ-a na privatnim žurkama, a sredinom dekade zamenio je Laurent-a Garnier-a kao rezident kultnog kluba Palace.

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na ulaznice@clubbing.rs koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"ANTOINE CLAMARAN".

Rok za slanje mailova
je do 17h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

Narednih godina Clamaran se nametnuo kao jedno od najproduktivnijih i najtraženijih imena moderne francuske elektro scene – nebrojeni remiksi i producentski rad uvrstio ga je u sâm vrh haus imena kontinentalne Evrope.

U periodu od 2003. do 2009. Clamaran je izdao četiri albuma i kompilaciju najvećih hitova, a poslednjih godina se mahom bavi produkcijom, s tim što mu strast za miksovanjem ne jenjava, te je rezident popularnih pariskih klubova Les Bains Douches i Le Queen.

Karte u prodaji od petka, 02. marta u Bilet centru (Trg republike) i Eventim prodajnim mestima po ceni od 700 dinara.

 

 

Antoine Clamaran u klubu Plastic 9.marta!
Antoine Clamaran u klubu Plastic 9.marta!

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na ulaznice@clubbing.rs!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}