Home

VESTI

Vodimo vas na Anja Schneider event

No Comments Vodimo vas

Vodimo vas na Anja Schneider eventOsnivač Mobilee lejbla, renomirani DJ i producent, svetski putnik, šarmantna ličnost, sve to predstavlja jednu osobu, Anju Schneider, koja je sigurno jedna od najvrednijih osoba u svetu elektronske muzike.

Nakon početka kao producent na Kiss FMu i Fitz Radiu, 2000. godine Anja dobija svoju emisiju Dancing Under The Blue Moon, koja je trenutno jedna od najslušanijih širom sveta.

 

Možete je ponovo slušati u klubu Tube, u petak 15. aprila. Vidimo se!

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na ulaznice@clubbing.rs koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"ANJA SCHNEIDER".

Rok za slanje mailova je do 10h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

Ubrzo njen neodoljivi magnetizam i savršen muzički ukus hvata pažnju berlinske klubske mase što je odmah postavlja na sam vrh svetskih DJeva i muzičara na kome se ona i trenutno nalazi.

Domaća podrška Dušan Kačarević i Genty & Yacine B2B
Ulaz 300 din

 

 

 Vodimo vas na Anja Schneider event

Vodimo vas na Anja Schneider event

 

 

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na ulaznice@clubbing.rs!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}