Home

VESTI

Vodimo vas na All That Bass “Valentines Day’s” event

No Comments Vodimo vas

Vodimo vas na All That Bass "Valentines Day's" eventPosle sjajne žurke sa Lenzmanom i Inna Deep Sessions dvojcem, All That Bass dolazi sa još jednim specijalnim izdanjem povodom dana zaljubljenih!
 

Nastupaju Philly Pee, Rahmanee, Necone, Side1, MC Rasheed.

 

 
LINE UP:

Philly Pee
Rahmanee
Necone
Side1

MC Rasheed

Cena karte:

200 RSD

 

 

 ALL THAT BASS VALENTINE'S DAY SPECIAL

ALL THAT BASS VALENTINE'S DAY SPECIAL

 

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na ulaznice@clubbing.rs koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"ALL THAT BASS".

Rok za slanje mailova je do 17h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na ulaznice@clubbing.rs!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}