Home

VESTI

Vodimo vas na All Stars Sirup Party!

No Comments Vodimo vas

Vodimo vas na All Stars Sirup Party!Ovom prilikom želimo da vas upoznamo sa prvom postavom zagrebačke elektronske muzičke scene i zvezdama jednog od najpopularnijih klubova sa ovih prostora, Sirup u Zagrebu: Sergej (Zg), Pytzek (Zg) + Special Belgrade Guest.

Sergej koji je svojevremeno bio nosilac Točkice, kultnog mesta hrvatske underground scene, a danas glavni čovek jednog od najboljih klubova u regionu Sirup (Zagreb), već više od jedne decenije promoviše kvalitetan undeground zvuk.

 

Pytzek je guru hrvatske scene, i već je dosta puta i beogradsku publiku omađijao svojim šamanskim setovima.

Njih dvojica već 10 godina rade zajedno na uzdizanju underground zagrebačke scene još od Točkice, pa sve do najnovijeg projekta koji su pokrenuli – vinyl label Burek.

 

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na [email protected] koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"ALL STARS SIRUP PARTY".

Rok za slanje mailova je do 10h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

Ovoga puta ih dovodimo skupa i želimo da vam dočaramo delić atmosfere zagrebačkog noćnog života.

Cena karte 200 RSD do ponoći, 300 RSD posle ponoći…

 

 

 Vodimo vas na All Stars Sirup Party!

Vodimo vas na All Stars Sirup Party!

 

 

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na [email protected]!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}