Home

VESTI

Vodimo vas koncert TranceBalkan Desorganisation u klubu Gun

No Comments Vodimo vas

TranceBalkan Desorganisation u klubu GunKoncertna promocija ploče “Standard Progressive” (Exit Music & Odličan hrcak) grupe TranceBalkan Desorganisation održaće se u subotu, 12.februara u Gun Clubu. Kao gost, nastupiće beogradski bend Kill Me Laser.

Trance Balkan Desorganisation je spoj dve generacije muzičara iz Novog Sada: blues pankera i elektronskih hiphopera sa ciljem stvaranja nečeg novog i različitog. 

 

Oni uspevaju da u isto vreme budu i odmereni i progresivni, da spoje veliku količinu elektronike i očiglednu isplaniranost svakog detalja sa sirovošću običnog bubnja i distorzirane bas gitare, ukrštajući hip hop i breakbeat sa jedne strane, sa pankom, bluzom i fankom sa druge.

Prvi album pomenutog benda „Standard Progressive", a 11. koji nosi Exit online etiketu objavljen je na sajtu www.exitmusic.tv. Album je sniman u novosadskom studiju „DoReMi" tokom 2009. i 2010. godine. Produkciju albuma potpisuju članovi benda Bebec i Špira. Album sadrži 17 numera na engleskom jeziku. Kao veliki uticaj na stvaranje ovog albuma članovi benda su naveli kultnu novosadsku grupu Boye.

 

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na [email protected] koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"Trance Balkan Desorganisation".

Rok za slanje mailova
je do 10h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

 

Tekstovi su angažovani ali svedeni, u funkciji animacije publike, a svirka žestoka i ritmična. Rezultat je pametna muzika uz koju se u isto vreme može i igrati.

Četvorka koja čini ovaj bend je:
Cina (Obojeni Program) – bubnjevi
Špira (ex Hain Teny) – vokal, efx, perkusije
Bebec (Boye) – bas, vokal, gitara  
Dj Dee (Hain Teny). 

 

 

Vodimo vas koncert TranceBalkan Desorganisation u klubu Gun

Vodimo vas koncert TranceBalkan Desorganisation u klubu Gun

 

Pridruženi član je Miša Romić (Obojeni Program) koji je zadužen za ton.

Cena karte je 200 dinara do 23h, a posle 23h 300 dinara. Vrata kluba se otvaraju u 22:30h.

 

 

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na [email protected]!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}