Home

VESTI

Vodimo te na Wreck’n’Bang!

No Comments Vodimo vas

Vodimo te na Wreck'n'Bang!Wreck'n'Bang – jedinstveni rejv na otvorenom je zakazan za subotu, 20. jun, sa početkom u 23h. Ovakav tip žurke će se po prvi put desiti u Beogradu u organizaciji Belgrade Banging-a, najboljeg party brenda u Srbiji.

 

U kulturnom i istorijskom centru Beograda – Savamali, u Mostarskoj ulici broj 5, Banging Summer Arena, egzotični open air prostor će svakog vikenda okupljati 2000 gladijatora i ljubitelja elektronske muzike.

 

Ova noć je rezervisana za ludu vožnju koju će predvoditi WRECKVGE duo! Architect & TML su osnovali ovaj di-džej duo 2014 godine i postigli ono o čemu svi mladi producenti sanjaju: njihov remiks pesme “Zaza” je Steve Aoki pustio na jednom od najvećih svetskih festivala – Tomorrowland u Brazilu!

 

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na [email protected] koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"Wreck'n'Bang".

Rok za slanje mailova je do
12h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon isteka roka.{/xtypo_rounded1}
 

Osetite WRECKVGE zvuk i poslušajte neke od njihovih najpoznatijih izdanja: remiks “Lean On” od Major Lazer & DJ Snake-a, koji je dobio preko pola miliona pregleda na YouTube-u i podršku od Trap Nation, remiks Hardwell-ove trake “Don’t stop the madness” ili remiks trake “Touchdown”od OT Genasis & Busta Rhymes-a. Njihovo najveće dostignuće je pomenuti remiks pesme “ZAZA” od Garmiani-ja koji je izdat za Dim Mak Records i ušao je u Hip Hop Top 100 Beatport chart.

 

 

Wreck'n'Bang - jedinstveni rejv na otvorenom

 Wreck'n'Bang – jedinstveni rejv na otvorenom

 

Na Wreck’n’Bang žurci slušaćemo full flavor EDM: Trap, Electro House, Drum'n'Bass, R'n'B, Hardstyle, Hip Hop, Dubstep, Jungle Terror i još mnogo toga.

Prošlog petka na otvaranju Banging Summer Arene okupilo se preko 2000 mladih koji su, kako su nam organizatori preneli, prepuni pozitivnih utisaka. Kako im je bilo možete pogledati na fotografijama koje zaista govore više od reči.

 

 

Wreck'n'Bang - jedinstveni rejv na otvorenom

 Wreck'n'Bang – jedinstveni rejv na otvorenom

 

Skupite ekipu, 200 dinara za ulaz i pravac na drugu ludu žurku Banging Summer Arene. Ulaz će posle 01h biti 300 dinara. Cene pića će se kretati između 200 i 450 dinara.

Za sve dodatne informacije i VIP rezervacije možete kontaktirati Belgrade Banging vrlo jednostavno na Banging Info Line +381652264464 ili putem e-mail-a na '; document.write( '' ); document.write( addy_text68969 ); document.write( '</a>' ); //–>n

#wreckyourself and #bangyourself!

www.belgradebanging.rs

 

 

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na [email protected]!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}