Home

VESTI

Vodimo te na Serbia Wonderland!

No Comments Vodimo vas

Vodimo te na Serbia Wonderland!Ovog leta Serbia Wonderland, festival budućnosti, očekuje vas na novoj lokaciji- tereni  K.K. Partizan na Kalemegdanu u okviru velikog Kalemegdan Summer festivala.

  

Posetioce očekuje pravi muzičko scenski spektakl sa mnoštvo performera i specijalnih efekata na kome će imati priliku da vam se predstave najbolji svetski Dj-evi elektronske muzike po čemu je ovaj magični festival prepoznatljiv.

 

Za sve fanove, pored dvodnevnih karata po ceni od 2300rsd, organizatori su pripremili pojedinačne ulaznice, po ceni od 1800 rsd za prvi dan i 1500 rsd za drugi  dan festivala.

 

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na ulaznice@clubbing.rs koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"WONDERLAND".

Rok za slanje mailova je do 17h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon isteka roka.{/xtypo_rounded1}

 

Prvog dana, 2.jula , očekuje vas jedan od najvećih DJ-eva svih vremena Paul Van Duk i jedan od najpoznatijih predstavnika hard style zvuka,Code Black. Drugog dana, 3.jula , gostuje svedska zvezda EDM-a Dannic koji važi za jednog od najbližih saradniga svetskog broj 1 DJ Hardwella. Pored Dannica, 3. Jula nastupaju Orian Nilsen i Marlo, predstavnici čuvene Aramde Music-a čiji je osnivač Armin Van Buuren.

Zbog odličnog line up-a i atraktivne lokacije ineresovanje je sve veće tako da se pored domaće publike očekuje veliki broj inostranih gostiju.

 

 

 Serbia Wonderland

Serbia Wonderland

 

 

Budite deo priče i ove godine u najvećoj i najlepšoj festivalskoj bajci, Serbia Wonderland.

Dodatne informacije o festivalu i ulaznicama na:
www.serbiawonderland.com/sr

 

 

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na ulaznice@clubbing.rs!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}