Home

VESTI

Vodimo te na Retrospektakl Marka Nastića!

No Comments Vodimo vas

Kako bi proslavio 20. godina uspešne karijere u svetu elektronske muzike, Marko Nastić 19. maja pravi Retrospektakl – verovatno najzanimljiviji konceptualni događaj u 2018. godini.

Uz pomoć više od 30 kolega di džejeva, s kojima je sarađivao u svojoj karijeri, Marko će tokom cele noći vrteti back2back i podsetiti nas na najveće hitove elektronske muzike koji su obeležili scenu elektronsku u poslednje dve decenije.

Usled velikog interesovanja i veoma brze prodaje karata, događaj RETROSPEKTAKL, kojim naš najpoznatiji di džej Marko Nastić proslavlja 20 godina karijere, seli se u veći prostor! 

U pitanju je Centralni magacin Luke Beograd, na adresi Žorža Klemensoa 39, kapaciteta 7.000 ljudi!

Retrospektakl počinje u 1997. godini, kada je Marko započeo svoju karijeru, a završava se u 2017. godini, pri čemu će se na svakih 20 minuta smenjivati po jedna godina i u njoj četiri najveća klubska hita koji su je obeležili – dakle, numere koje svi volimo i dobro pamtimo.

Prvobitni superpromotivni kontigent od 200 ulaznica po ceni od 800,00 rsd,  povećali smo na 700 ulaznica – ali je on rasprodat!

Promotivni kontigent od 1.000 ulaznica po ceni 1.000,00 rsd je u prodaji

Nakon toga počinje sa prodajom kontigent od 3.000 ulaznica po redovnoj ceni od 1.200,00 rsd

Za prodaju na vratima pred sam događaj biće dostupan kontigent od 300 ulaznica po ceni od 1.500,00 rsd

Karte se mogu nabaviti putem prodajne mreže Eventima kao i elektronskim putem, preko sajta www.eventim.rs

Ne smete propustiti pravi, pravcati #warehouserave! 

Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima te vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na [email protected] koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:”RETROSPEKTAKL“.

Rok za slanje mailova je do 17h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon isteka roka.

PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na [email protected]!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.

 

 

Tags: ,