Home

VESTI

Vodimo te na NYE reprizu u DOT!

No Comments Vodimo vas

Vodimo te na NYE reprizu u DOT!01. januara 2016. godine nastavljamo slavlje na old school način!

 

Na reprizi Nove u Dotu čeka vas niko drugi do Boža Podunavac i to all night long! Jedan od omiljenih beogradskih DJeva u svom prepoznatljivom izdanju uvešće Beograđane u prvo klupsko veče u 2016. godini.

 

Inače, pojedinačne karte za Božin nastup u Dotu u prodaji su od 18.12. samo preko Eventima, po ceni od 400 dinara

 

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na ulaznice@clubbing.rs koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"DOT REPRIZA".

Rok za slanje mailova je do 17h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

 

 

 Vodimo te na NYE reprizu u DOT!

Vodimo te na NYE reprizu u DOT!

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na ulaznice@clubbing.rs!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}