Home

VESTI

Vodimo te na Metodi Hristov event!

No Comments Vodimo vas

Vodimo te na Metodi Hristov event!Bugarski DJ i producent svetskog renomea Metodi Hristov ponovo će biti gost Samo Tvrdo serijala žurki u subotu 12. decembra u klubu Monsun.

 

Kada je prethodni put gostovao u Monsunu u maju ove godine, priredio je žurku za pamćenje koja se i dalje prepričava, a sada se vraća na “mesto zločina” da opet napravi haos

 

Mračno, moćno, melodično – tako bi ukratko mogao da se opiše njegov jedinstveni stil koji karakterišu mračna strana tech house zvuka i sirovi house bitovi. Poznat je po tome što voli da eksperimentiše sa različitim stilovima koji su neočekivano dobro kombinacija.

 

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na [email protected] koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"METODI HRISTOV #SAMOTVRDO".

Rok za slanje mailova je do 17h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

Di-džejingom je počeo da se bavi pre devet godina, a produkcija je došla spontano. U žižu svetske javnosti dospeo je prošle godine kada je njegovo izdanje “Step Outside” označeno kao jedno od najboljih traka koje su se mogle čuti na Ibici te sezone. Ujedno je podržano od strane artista kao što su  Marco Carola, Richie Hawtin, Joris Voorn, Mendo, Andre Crom, Mark Knight, Jay Lumen, Pan-Pot, Ramon Tapia i Audiojack.

Sa svakim sledećim izdanjem nastavio je da oduševljava fanove elektronske muzike i njegova popularnost je u stalnom porastu, o čemu najbolje govori to što je ove godine imao turneje u Americi i Aziji, dok je u Evropi redovan gost svih poznatih klubova i festivala. Iako svestan uspeha, Metodi kaže da nije bilo teško izboriti za mesto na svetskoj sceni: “Teške su mi samo one stvari koje ne volim da radim. A veliko je zadovoljstvo hodati ovom dugom stazom i veoma sam zahvalan zbog toga što još ima da se hoda.”

 

 

 Metodi Hristov u Monsunu #samotvrdo

Metodi Hristov u Monsunu #samotvrdo

 

 

Njegova izdanja se mogu naći na lejblovima kao što su Glasgow Underground, Gruuv, Rejected, Lapsus Music, OFF Recordings, Deeperfect, ViVa Music, Toolroom Records, KD Music i drugi, a nedavno je osnovao svoj lejbl Set About.

Pored Metodija, 12. decembra u Monsunu će nastupiti domaći artisti Phill & Dansmore, Kent Explain i Wet Dreams. Ograničen broj ulaznica u pretprodaji može se kupiti po ceni od 400 dinara na prodajnim mestima Eventim, GIGX TIX I DD Tickets.

 

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na [email protected]!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}