Home

VESTI

Vodimo te na Lovefest Energy Weekend

No Comments Vodimo vas

Vodimo te na Lovefest Energy WeekendSamo dva meseca posle završetka do sada najposećenijeg Lovefesta u Vrnjačkoj Banji, beogradsku publiku očekuje Lovefest Energy Weekend, prvi u nizu događaja koji će najaviti deseto jubilarno izdanje festivala ljubavi.
  
Lovefest Energy Weekend biće održan 23. i 24. oktobra u beogradskom klubu Drugstore (Bulevar Despota Stefana 115), a u okviru dvodnevne promocije najveće underground bine u zemlji nastupiće Cassy, Levon Vincent, holandski di-džej Makam, britanski di-džej Palms Trax, kao i XDB.

 

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na [email protected] koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"LOVEFEST ENERGY WEEKEND".

Rok za slanje mailova je do 17h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

Catherine Britton, poznatija pod pseudonimom Cassy, je jedna od prvih i najkvalitetnijih ženskih di-džejeva na današnjoj muzičkoj sceni. Osim velikog talenta i ljubavi prema muzici, njenoj velikoj popularnosti doprinela je i posebna veza, koju uvek ima sa publikom, kao i rezidentura u prestižnim svetskim klubovima poput holandskog Trouw-a i berlinskog Berghain-a. Cassy je poznata i po interesovanju za različite muzičke stilove, pa tako ne čudi činjenica da je izdavala za gotovo sve renomirane etikete među kojima su Playhouse, Perlon, Ostgut Ton i Cocoon. Osim toga, ova Britanka ima i izdavačku kuću u okviru koje promoviše svoj jedinstveni zvuk.  

Levon Vincent, poznati američki producent i još jedan rezident čuvenog Berghain-a 24. oktobra sa sobom donosi duh Berlina i tvrd i u isto vreme zavodljiv zvuk kojim hipnotiše ljubitelje underground scene širom sveta. Dokaz da je uvek inovativan i korak ispred ostalih je i njegova nedavna izjava da ga današnji tehno podseća na lonac u kome se sve meša, u korist jednostavno, anksiozne muzike i da mu je kao takav postao dosadan.

 

 

 Vodimo te na Lovefest Energy Weekend

Vodimo te na Lovefest Energy Weekend

 

 

Palms Trax i XDB premijerno pred beogradskim klaberima

Holandski di-džej Makam, poznat po svom energičnom nastupu na prošlogodišnjem Lovefestu, ponovo dolazi u Srbiju, dok će Palms Trax i XDB premijerno nastupiti pred beogradskim klaberima. Predstavnici domaće underground scene ovog puta biće Marko Milosavljević, Nemanja Krstić, di-džej Flip, beogradski underground di-džej pokret Beyond House, kao i makedonski di-džej Viktor Apostolski.  

Promo cena za 200 najbržih klabera

Ulaznice za Lovefest Energy Weekend mogu se kupiti u svim poslovnicama Eventima i DD Ticketsa po redovnoj ceni od 8 EUR za oba i 5 EUR za jedan dan, a prvih 200 posetilaca koji od 3. oktobra svoju kartu naruče putem sajta www.lovefest.rs mogu je kupiti po promo ceni od 6 EUR za obe festivalske noći.

 

 

Lovefest Energy Weekend 23. i 24. oktobra u Beogradu

Lovefest Energy Weekend 23. i 24. oktobra u Beogradu

 

 

Da podsetimo, Lovefest je ove godine od 6. do 8. avgusta u Vrnjačkoj Banji ugostio više od 70.000 posetilaca uz svetske zvezde među kojima su Dubfire, Booka Shade, Juan Atkins, James Zabiela, Fred P, Blake Baxter i mnogi drugi. Deseto festivalsko izdanje biće održano u avgustu 2016. godine, a u susret proslavi decenije rejva organizatori već najavljuju velika iznenađenja.

Cassy i Levon Vincent najavljuju desetogodišnjicu festivala ljubavi!

Lovefest Energy Weekend
23. i 24. oktobra u Beogradu

 

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na [email protected]!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}