Home

VESTI

Vodimo te na Happy people event

No Comments Vodimo vas

Vodimo te na Happy people eventSpremite se za ozbiljan klabing vikend u Barutani i susret stare i nove DJ generacije.

    

Ova subota, 15. avgust, rezervisana za nastup legendarnog domaćeg kolektiva Happy People, kom će ovo biti prvi nastup u Barutani posle 10 dugih godina! Nakon 10 godina od svog poslednjeg nastupa u Barutani, Happy People ekipa je ponovo na najlepšoj kalemegdanskoj pozornici!

 

Ovaj DJ kolektiv nastao je još davne 1994. godine, a ekipa koja stoji iza ovog imena direktan je “krivac” za neke od najboljih beogradskih žurki u poreiodu od 1997. do 2005. godine, a zanimljivo je da su 2014. nastupili na Dance Areni Exit festivala povodom proslave 20 godina tehna u Srbiji.

 

Ove subote, Happy People su u Barutani u svom legendarnom sastavu: DJ Goran Zmix Kovačević, DJ Lale & Petko, a ufur će biti besplatan do 00:25 nakon čega će karta koštati 250 dinara.

 

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na ulaznice@clubbing.rs koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"HAPPY PEOPLE".

Rok za slanje mailova je do 17h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

 

 

 

 

 Happy people

Happy people

 

 

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na ulaznice@clubbing.rs!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}