Home

VESTI

VIP Cockta party na Summer Stage-u

No Comments Vodimo vas

VIP Cocta party na Summer Stage-uOvog vikenda Summer Stage Bitefartcafe najavljuje tri večeri vrhunskog muzičkog programa! Bitefartcafe je rešio da vas obraduje, pa je za četvrtak zakazana VIP Cocta party!

 

Poslednji put ove letnje sezone na Summer Stage-u će nastupiti Perpetuum Mobile, bend koji je savrseno poznat nasoj publici, kao jedan od glavnih nosilaca muzičkog koncepta Bitefartcafe-a. Vrhunski DiscoHouse/funk repertoar i neverovatno kvalitetni muzički nastupi, su ono što ih najbolje karakteriše.

 

Clubbing.rs muzički magazin u saradnji sa organizatorima vas najbrže i najžednije clubbere nagrađuju sa koktelima. Delimo vam 10×2 koktela za petak i subotu. Sve što je potrebno da uradite jeste da nam se javite na mail nagrade at clubbing dot rs i pošaljete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. U subjectu poruke navedite dan za koji želite da Vas vaš koktel čeka 😉  Vidimo se na Kališu!

 

VIP Cocta party na Summer Stage-u

 

Petak je standardno rezervisan za bend Circus Funkestra, u kome naša publika uživa svakog vikenda, sudeći po atmosferi koju prave i čiji DiscoHouse repertoar, kao i neprevaziđeni hitovi slavnih 80-ih su doprineli da odavno zavladaju našom Letnjom scenom!

U subotu će na Letnjoj sceni nastupiti bend Euterpa, poznata po vrhunskom svirkama, kao i po večerima Fantastičnih glasovnih mogućnosti u Bitefartcafe-u. Ako ste poklonik kvalitetnog DiscoHouse/MTV LIVE zvuka, subota veče na Summer Stage-u Bitefartcafe-a je idealna destinacija za vas!

 

 

Naše leto još uvek traje!