Home

VESTI

Tuborg Green Spot, Šabac

No Comments Vodimo vas

Tuborg Green Spot, ŠabacNakon letnje pauze, Tuborg Green nastavlja koncept muzičkih dešavanja pod nazivom „TUBORG GREEN SPOT” koji će nastaviti obilazak svih većih gradova u Srbiji. Ovim putem želimo da pozovemo sve ljubitelje klubskog zvuka, da nam se pridruže na žurkama koje će biti organizovane širom Srbije.  

„Green Spot” je pokretna diskoteka kapaciteta do 2 hiljade ljudi, koja sadrži kompletnu rasvetu, audio tehniku, šankove, DJ binu i druge prateće elemente. Ovim konceptom, koji je po prvi put u našoj zemlji realizovan prošle godine, Tuborg tim želi da nastavi da svim mladim ljudima u Srbiji pruži dobar provod i jedinstvenu zabavu!  

Ulaznice za sve žurke u „Tuborg Green Spot-u” su besplatne, ali i neophodne i moći će da se nabave putem svih vrsta medija, kao i preko Tuborg timova koji će iste deliti po klubovima i kafićima u svakom gradu.  Tuborg Green Spot nastavlja muzičku turneju 19.09. u Šabcu (Ulica Kralja Milutina 1), a nastupiće DJ Aćim i DJ Meex.

 

Clubbing.rs portal u saradnji sa organizatorima Vas vodi na još jedno vrhunsko dešavanje. Delimo Vam 3×2 ulaznice za ovaj event. Zainteresovani je potrebno da nam pošalju email na nagrade at clubbing dot rs koji sadrži ime, prezime i broj mobilnog telefona. Subject:"Tuborg Green Spot, Šabac" 

 

Tuborg Green Spot, Šabac

 

Tuborg Green Spot, Šabac

 

 

Tuborg Green poznat kao sinonim dobre zabave, koji podržava moderne muzičke pravce i izvođače, kao brend  je posvećen inovativnosti u svakom pogledu. Tuborg Green je pokrenuo ili sponzorisao mnogobrojna muzička dešavanja, od kojih se izdvajaju Green Fest, potom Green Beat i najveći festival u Jugoistočnoj Evropi- »EXIT«, čiji će Tuborg biti sponzor i oficijelno pivo petu godinu za redom. U ovoj godini Tuborg nastavlja i sa svojim konceptom Green Spot žurki, u okviru kog je planirano da se obiđe 20 gradova u Srbiji.

Tuborg Green u skladu sa korporativnom politikom društvene odgovornosti koju zastupa aktivirao je kampanju „Ako vozim ne pijem. Ako pijem ne vozim“, a sve u cilju smanjenja rizika koji nastaje tokom vožnje pod dejstvom alkohola.