Home

VESTI

Red Bull Music Academy Radio Night predstavlja: Franck Roger

No Comments Vodimo vas

Red Bull Music Academy Radio Night, Niš

Red Bull Music Academy Radio Night, jedinstveno muzičko dešavanje koje okuplja najuglednija svetska i domaća imena, tvoraca kvalitetnog zvuka, ove godine po prvi put, pored Beograda, održaće se u Novom Sadu i Nišu.

Nakon prošlogodišnja 4 eventa, u okviru kojih su pred beogradskom publikom između ostalih nastupili Adam Freeland, Tiefswartz, Hernan Catanneo, Sillicone Soul, Gramophonedzie…

 

Red Bull Music Academy Radio Night održaće se 04.06. u Niškom klubu Clinika. Zvezda eventa Franck Roger donosi nam besprekoran house ritam koji ga čini jednim od najvrelijih imena u čuvenim muzičkim krugovima od Tokija do Johanesburga.

 

Zahvaljujući uticajima velikana poput Stevie Wondera, njegov pariski house zvuk odlikuju savršene primese jazza, soula i dobog groova, dok najvernije fanove sakuplja među svima koji cene fantastični plesni ritam i smooth vokale. DJ podršku u klubu Clinika čine Dimiz i Bokee.

 

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na [email protected] koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"FRANCK ROGER, NIŠ".

Rok za slanje mailova je do 10h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

Ono što Red Bull Music Academy Radio Night čini posebnim jeste live emitovanje DJ setova na svetskoj Red Bull Music Radio web radio stanici, koja je do sada realizovala na hiljade ekskluzivnih snimaka, mikseva, intervjua, živih emisija sa najvećim svetskim muzičkim zvezdama današnjice.

Sve je počelo pre 12 godina, kada je pokrenut Red Bull Music Academy, jedinstvena radionica koja svake godine okuplja najuspešnije profesionalce i najpredanije ljubitelje elektronske muzike iz čitavog sveta, kako bi podelili i proširili svoja iskustva, i naravno, uživali u najboljim svetskim klubovima praveći nezaboravnu muziku.

 

 

Red Bull Music Academy Radio Night, Niš
Red Bull Music Academy Radio Night, Niš

 

 

 Više informacija o izvodjacima i dogadjaju u Nišu:

Red Bull Music Academy Radio Night
Club Clinika, Niška tvrdjava lok. 7-12, Niš, Srbija
Subota, 4. Jun 2011. 22H

FRANCK ROGER
Real Tone Recordings // Paris France
www.myspace.com/franckroger
www.facebook.com/djfranckroger
www.realtonerecords.com

DIMIZ
dont / kondukter / Balkan Connection
www.myspace.com/zlatkodimitrijevic
www.facebook.com/dimiz.dont
www.kondukter.com

BOKEE
Kinetic Vibe / SillyHeadz
www.myspace.com/djbokee

www.redbull.rs
www.redbullmusicacademyradio.com

 

 

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na [email protected]!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}