Home

VESTI

Osvojite Belgrade Coffee Shop!!!

No Comments Vodimo vas

Belgrade Coffee Shop 2010.Izašla je kompilacija Belgrade Coffee Shop 2010, u izdanju B92. Ovo izdanje rezimira tekuću sezonu na terenu elektronske andergraund muzike, posebno raznih varijacija house zvuka.

 

Svakog meseca do februara 2011. godine, B92.fm poklanja slušaocima besplatan download jedne numere sa kompilacije.

 

“U kontinualnoj muzičkoj formi, uz sačuvanu celovitost zastupljenih numera, predstavljeni su paralelno reprezentativni primeri sa globalne i lokalne scene; neobičan muzički svet talentovanih novih producenata kao što su Nicolas Jaar (Brooklyn, New York) ili Kink (Sofia), indie-pop u neo disco aranžmanu londonskog dueta Mock & Toof, stilska doslednost deep house-u lidera u ovom žanru Cobblestone Jazz i Martin Buttricha kao i šest jednako uzbudljivih i stilski raznovrsnih numera koje su ekskluzivno za ovo izdanje pripremili domaći autori Marko Nastić, Duo Syndicate, Dejan Milićević, Mistakemistake, Regen i Petkovski”, kaže se u saopštenju povodom izdanja.

 

{xtypo_rounded1}U saradnji sa B92, muzički magazin Clubbing.rs vam poklanja 3 CD-a Belgrade Coffee Shop-a.

Zainteresovani je potrebno da tačno odgovore na pitanje:"Koje je ovo po redu izdanje Belgrade Coffee Shop-a?", a takođe u maillu (pored odgovora) napišu svoje podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona).

E-mail pošaljite na [email protected], a u subject emaila napišu:"Belgrade Coffee Shop".

Rok za slanje mailova je do ponedeljka 27.12.2010. u 12:00h, a dobitnike ćemo obavestiti mailom i sms porukom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1} 

 

CD je u prodaji u svim bolje snabdevenim muzičkim prodavnicama (B92 shop, MultiDallas Music Shop – bivši Mamut store, lanac Vulkan knjižara). Izdanje je, u posebnoj verziji sa izborom ekskluzivnih numera domaćih producenata, dostupno u digitalnoj formi na www.beatport.com!

Promocija izdanja biće odrzana u klubu Tube (Simina 21, ulaz iz Dobračine) u petak 10.12. od 23:30h.

 

 

Belgrade Coffee Shop 2010.

Belgrade Coffee Shop 2010.

 

Tom prilikom nastupiće Mistakemistake, Petkovski, Dejan Milićević, Marko Milosavljević (Duo Syndicate) i autor kompilacije Vlada Janjić.

Ulaz će biti besplatan, a prvih 150 posetilaca dobiće na poklon CD primerak kompilacije.

 

 

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI CD-OVA

Kako biste učestovali u podeli CD-ova potrebno je da u subject email-a napišete naziv CD-a, a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na [email protected]!

Molimo vas da za jednu podelu pošaljete jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo više CD-ova, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike CD-ova obavestićemo mailom i SMS porukom.

Kako bi zaštitili prava dobitnika CD-ova i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2} 

 

 

Preslušajte Belgrade Coffee Shop 2010

www.B92.fm