Home

VESTI

Neočekivana Sila i Marčelo u klubu Gun

No Comments Vodimo vas

Neočekivana Sila i Marčelo u klubu Gun

I ovog vikenda, pravi izbor za najbolji provod u gradu biće Gun Club.
 
Posetioci kluba u Miloša Pocerca 10 su već navikli na originalne svirke koje se dešavaju svakog drugog petka. Neočekivana Sila će ovoga puta eksperimentisati sa zvukom u saradnji sa DJ Flip-om.

 

Posetite Gun Club u petak 21. januara ukoliko želite da doživite ovu jedinstvenu muzičku fuziju.

Karte mogu da se kupe na ulazu u klub po ceni od 200 dinara pre, odnosno 400 dinara posle ponoći.
 
{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na nastup benda "Neočekivana sila".

Zainteresovani je potrebno da napišu email na ulaznice@clubbing.rs koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"SILA U KLUBU GUN".

Rok za slanje mailova je do 10h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

Subota 22. januar
MARČELO @ GUN CLUB
 
Najaktivniji reper sa naših prostora, u društvu Filtera i Iskaza, proslaviće 28. rođendan u Gun Club-u.

Usled ograničenog kapaciteta kluba, broj karata za Marčelovu rođendansku svirku ograničen je na 250. Ostao je još vrlo mali broj karata koje mogu da se kupe u kafeu Šikarica u Skadarskoj 22 po ceni od 500 dinara.

Za sve koji nisu uspeli da dođu do ulaznice za Marčelov nastup u Gun Club-u, do sledećeg koncerta će moći da uživaju u deluks izdanju koje će biti objavljeno u februaru, a na kome će se naći snimak koncerta održanog 4. aprila 2009. godine u Domu omladine Beograda.

 

 

 Marchelo & Filteri

Marchelo & Filteri

 

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na ulaznice@clubbing.rs!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}