Home

VESTI

Kreativni konkurs: Vodimo vas na Axe After Beach festival 2011, Pag

No Comments Vodimo vas

Vodimo vas na Axe After Beach festival, Pag

Britanske legende house muzičke scene The Shapeshifters otvaraju 28. jula drugo izdanje After Beach festival kojeg se ovog leta odvija pod zastavom AXE mirisa.

Uz The Shapeshifterse, na trodnevnom festivalu nastupa creme house scene Norman Doray i Tom Novy.

 

Učestvujte na kreativnom konkursu koji organizujemo uz podršku kompanije Limundo i vodimo Vas na Axe After Beach festival.

 

Papaya je prvi klub u Hrvatskoj koji je pre 8 godina započeo sa after beach partyijima, a prve slike destinacije koje su obišle svet i okupirale zanimanje svetske javnosti upravo su snimljene na popodnevnim partyijima u klubu Papaya.

Mladi iz celog sveta, ples pod sunčanim nebom, nasmejana lica i pozitivna energija glavni su krivci zašto plaža Zrće danas nosi epitet „najpoželjnije letne destinacije za mlade u Europi“.

 

{xtypo_rounded1}Kreativni konkurs: Ko kaže da se kreativnost ne isplati?

«AXE AFTER BEACH FESTIVAL» TRAJE OD 28.07-30.07.2011.
Radove za ovaj festival zaiteresovani će moći da šalju od 05.06-15.07.2011.
Početak slanja radova 05.06.2011.
Radovi se šalju do 15.07.2011. godine kada počinje glasanje, koje traje do 20.07.2011.
Sledećeg dana 21.07.2011. objavljujemo dobitnike ulaznica.

Radove šaljite na axeafter2011@clubbing.rs{/xtypo_rounded1}

 

Prvi hrvatski AFTER BEACH FESTIVAL koji se održao prošle godine u Papayi uz David Moralesa, The Shapeshifters i Dirty South-a podigao je lestvicu ionako užarene after beach atmosfere, a festival je u tri dana posetilo preko 12 000 gostiju iz čitavog sveta. 

 

Na AXE After Beach festivalu u četvrtak 28. jula na zahtev publike po drugi put nastupaju vlasnici svetskih mega hitova „Lola's theme“, „Helter Skelter“, „She freaks“- popularni britanski duo The SHAPESHIFTERS.

Drugi i treći dan festivala pod zavodljivim AXE mirisom publika će imati priliku zaplesati sa NORMAN DORAY-om u petak 29. jula, odnosno sa TOM NOVYijem u subotu 30. jula.

 

 

 Axe After Beach festival, Papaya club
Axe After Beach festival, Papaya club

 

 

“Prošle godine na After Beach festivalu bojali smo se da će kiša pokvariti festivalsko raspoloženje gostiju u Papayi. Međutim, prevarili smo se – samo je dodatno pojačala ionako visoki naboj! Imate jednu od najboljih publika na svetu-  izjavili su THE SHAPESHIFTERS ususret dolasku u Hrvatsku.

 

THE SHAPESHIFTERS (Papaya club, 28. jul) – Iza imena The Shapeshifters krije se dvojac dj-a Max Reich i Simon Marlin, koji su 2003. svojim hitovima „Lola's Theme“, „Helter Skelter“, „She freaks“-  pogodili savršenu kombinaciju modernog zvuka i osvojili prestižna mesta na svim svetskim klupskim i radijskim top listama.

„Lola's Theme“ je uz nametanje novih standarda dance sceni, dobila podršku i najzagriženijih pristalica housea.

 

 

 Axe After Beach festival, Papaya club
Axe After Beach festival, Papaya club

 

 

Sa ponosom ističemo da su naše aktivnosti primetile medijske kuće TV B92, MTV Srbija, MTV Hrvatska i Radio TopFM, tu su i internet magazini Poboks.com i Creemaginet.com. U nama su prepoznali mlad kreativan tim ljudi, sa odličnom idejom, kojima je, da bi poslali poruku na svaki kraj bivše Jugoslavije, svakako potrebna podrška jaki medija.

 

Muzički online magazin Clubbing.rs, u saradnji sa kompanijom Limundo d.o.o., njihovima brendovima Limundo (www.limundo.com) i Kupindo (www.kupindo.com) organizuje kreativni konkurs.

 

Ideja nam je da podstaknemo mladu populaciju u Srbiji, BiH, Sloveniji, Hrvatskoj, Crnoj Gori i Makedoniji, da se kreativno izražava!

 

Zainteresovani će biti u mogućnosti da se takmiče sa mladim ljudima iz cele bivše Jugoslavije, od Triglava do Đevđelije, i svojim kreativnim izražavanjem osvoje ulaznice za festivale, lično upoznaju vodeće DJ-eve današnjice, prevoz do Paga i nazad, majice, trakice za mobilne telefone i mnoge druge poklone.

 

{xtypo_rounded1}Kompletna uputstva, datume i rokove slanja radova za konkurs, možete pronaći OVDE.{/xtypo_rounded1}

 

 

 

SPONZOR KREATIVNOG KONKURSA LIMUNDO.COM 

Limundo.com - srpski za aukcije

Kompanija Limundo.com d.o.o. je prvi aukcijski sajt u Srbiji.

 

Sveže: 66.512 online aukcija / 138.203 Limundovaca / 2.551 uspešnih prodaja (11.07)

 

 

Više informacija na:

www.limundo.com