Home

VESTI

Delimo Vam majice Davida Guette!

No Comments Vodimo vas

Delimo Vam majice Davida Guette!Trenutno najaktuelniji svetski di-džej David Guetta nastupiće 5. juna na Kalemegdanu, na velikoj žurci na otvorenom, koja se organizuje pod sloganom “Nastava u prirodi”.

Pored Davida, očekuju se i nastupi nekih od najtraženijih imena sa svetske klupske scene, a organizatori su za sada potvrdili da u Beograd stižu DJ Arno Cost i DJ Kurd Maverick.

 

Slogan “Nastava u prirodi” nije slučajno izabran…

 

Jedan od razloga je i to što se čitav događaj odigrava na otvorenom prostoru, u akustičnoj atmosferi stare tvrđave u Donjem gradu.

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vam deli majice za ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na [email protected] koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"MAJICE – DAVID GUETTA".

Rok za slanje mailova je do 10h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon isteka roka.{/xtypo_rounded1}
Program će početi već u pet po podne, za sve koji su oduvek maštali da đuskaju uz haus i elektro ritmove dok sunce zalazi nad Kalemegdanom, dok će oni najuporniji tu možda i dočekati novi dan, budući da će žurka sasvim sigurno potrajati do zore.

Ulaznice koštaju 2.400 dinara, a uz kupon Blica cena karte je 2.000 za sve one koji karte kupe do utorka 26. aprila. Svi koji kupe karte sa kuponom učestvuju u akciju u kojoj će biti izabrano pet osoba čije će karte biti unapređene u VIP ulaznice, a petoro srećnika će dobiti priliku za upoznavanje sa Getom. Najsrećnijeg dobitnika očekuje put na Ibicu na nastup Davida Guette u klubu “Pasha”.

 

 

David Guetta na Kalemegdanu 5. juna
David Guetta na Kalemegdanu 5. juna

Zvezda programa David Guetta, profilisao se u jednog od najtraženijih svetskih di-džejeva i producenata, sa kojim sarađuju brojne svetske zvezde. U Beograd će doputovati privatnim avionom, zajedno sa još 12 ljudi, koji će se brinuti kako o njegovim potrebama tako i o tehničkim detaljima nastupa. Iako su se organizatori postarali da obezbede neophodnu opremu za žurku na kojoj se očekuje veliki broj ljudi, Geta ništa ne prepušta slučaju, te će se njegov tim starati o finesama, vezanim za njegov nastup.
 
Geta je po svoj prilici davno prerastao status običnog di-džeja, koji sam ugovara svoje nastupe i sa jednog na drugi kraj sveta putuje sa jednim koferom, a za mnoge je i kralj haus muzike.

 

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI DAROVA

Kako biste učestovali u podeli karata ili darova potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na [email protected]!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata ili darova. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte/darove za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata/darova obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}