Home

VESTI

Axe After Beach će ugostiti – Duo MARX

No Comments Vodimo vas

Axe After Beach će ugostiti - Duo MARX

Poštovani ljubitelji dobrog zvuka, obaveštavamo Vas da imamo trećeg pobednika našeg konkursa.

 

Drugu godinu za redom, na pobednički stepenik se penju Marko Gavrilović & Marko Šćepanović a.k.a. Duo MARX. U nastavku članka poslušajte pobednički mix.

 

Podsećamo Vas da preostaju još tri festivala na koje vas vodimo u okviru ovogodišnjeg konkursa na Clubbing.rs muzički magazin organizuje u saradnji sa kompanijom Limundo. Učestvujte i Vi!

 

Britanske legende house muzičke scene The Shapeshifters otvaraju 28. jula drugo izdanje After Beach festival kojeg se ovog leta odvija pod zastavom AXE mirisa.

Uz The Shapeshifterse, na trodnevnom festivalu nastupa creme house scene Norman Doray i Tom Novy.

 

 

 

 Duo MARX – Summer Breeze Mix

 

 

Marko i Marko – mladi producenti i DJevi iz Beograda, Srbija. Odrasli su na raznim muzičkim uticajima – od Jazz-a, Soul-a, Funk-a, Alternative i Rock&Roll-a, pa sve do Drum&Bass-a, Elektra, Progressive i Deep House-a.

 

Muziku su počeli da vrte 2005.godine, a produkcijom su počeli ozbiljnije da se bave sredinom 2008.godine.

 

Njihova muzika se može svrstati pod melodični Vocal House sa dubokim bas linijama i zaraznim plesnim ritmovima.

 

 

 Axe After  Beach festival, Papaya club
Axe After Beach festival, Papaya club

 

 

Prvi hrvatski AFTER BEACH FESTIVAL koji se održao prošle godine u Papayi uz David Moralesa, The Shapeshifters i Dirty South-a podigao je lestvicu ionako užarene after beach atmosfere, a festival je u tri dana posetilo preko 12 000 gostiju iz čitavog sveta. 

 

Na AXE After Beach festivalu u četvrtak 28. jula na zahtev publike po drugi put nastupaju vlasnici svetskih mega hitova „Lola's theme“, „Helter Skelter“, „She freaks“- popularni britanski duo The SHAPESHIFTERS.

Drugi i treći dan festivala pod zavodljivim AXE mirisom publika će imati priliku zaplesati sa NORMAN DORAY-om u petak 29. jula, odnosno sa TOM NOVYijem u subotu 30. jula.

 

 

 Axe After  Beach festival, Papaya club
Axe After Beach festival, Papaya club

 

 

Sa ponosom ističemo da su naše aktivnosti primetile medijske kuće TV B92 , MTV Srbija , MTV Hrvatska i Radio TopFM , tu su i internet magazini Popboks.com i Creemaginet.com . U nama su prepoznali mlad kreativan tim ljudi, sa odličnom idejom, kojima je, da bi poslali poruku na svaki kraj bivše Jugoslavije, svakako potrebna podrška jaki medija.

 

Muzički online magazin Clubbing.rs, u saradnji sa kompanijom Limundo d.o.o., njihovima brendovima Limundo (www.limundo.com) i Kupindo (www.kupindo.com) organizuje kreativni konkurs.

 

Ideja nam je da podstaknemo mladu populaciju u Srbiji, BiH, Sloveniji, Hrvatskoj, Crnoj Gori i Makedoniji, da se kreativno izražava!

 

Zainteresovani će biti u mogućnosti da se takmiče sa mladim ljudima iz cele bivše Jugoslavije, od Triglava do Đevđelije, i svojim kreativnim izražavanjem osvoje ulaznice za festivale, lično upoznaju vodeće DJ-eve današnjice, prevoz do Paga i nazad, majice, trakice za mobilne telefone i mnoge druge poklone.

 

{xtypo_rounded1}Kompletna uputstva, datume i rokove slanja radova za konkurs, možete pronaći OVDE.{/xtypo_rounded1}

 

 

 

SPONZOR KREATIVNOG KONKURSA LIMUNDO.COM 

Limundo.com - srpski za aukcije

Kompanija Limundo.com d.o.o. je prvi aukcijski sajt u Srbiji.

 

Sveže: 51.940 online aukcija / 140.059 Limundovaca / 2.136 uspešnih prodaja (21.07)

 

 

Više informacija na:

www.limundo.com