Home

VESTI

VJ Mario

No Comments VJ

VJ Mario

Mario Jurešić a.k.a. VJ Mario svoju profesionalnu karijeru pocinje 2007. godine. Odlikuje ga minimalan i jasan prikaz slike prošaran upečatljivim detaljima.

Radio je na raznim događajima i festivalima širom zemlje, a poznatija domaća imena sa kojima je nastupao su: Marko Nastic, Marko Milosavljevic, Dejan Milicevic, Marko Vukovic, Bokee i Daca Kinetic wibe, Kobaya, Audionova, DJ Lale, DJ Antrax, Dusan Kacarevic, Damjan Eltech, Sintetic neighbours, Aki, Buca, Stole, Dirty Cower, Shekimon, Juice, Kobazz, Prti Bee Gee I mnogi drugi.

VJ-ingom se bavi iz ljubavi prema muzici i smatra da je neophodno da svako muzičko dešavanje ima VJ-a koji bi svojim performansom publici pružio potpun multimedijalni doživljaj i podigao kvalitet istog na viši nivo.

Nazalost, u Srbiji je VJ-ing veoma zapostavljen, ali zajedno sa svojim prijateljem i saradnikom, VJ V.Z.K.-om, Mario se trudi da se ta situacija promeni. Rezultati bi trebalo da budu uočljivi pocetkom 2010. god, ali o detaljima kada dodje vreme…

VJ Mario jedan je od osnivaća i aktivni član multimedijalne organizacije “CUBE” i sa istim ljudima poseduje studio za audio – video produkciju u zgradi BIGZ-a u Beogradu.

VJ Mario

Kontakt:

[email protected]
http://www.myspace.com/mariourbanforces
http://www.facebook.com/profile.php?id=1283218414&ref=profile