Home

VESTI

Vodimo te na PERC (UK) u Drugstore!

No Comments Vesti Vodimo vas

Perc, britanski tehno div, i favorit beogradske publike, nastupa 11.01 u beogradskoj katerdrali Drugstore.

Hear it. Feel it. Move it. i Polygon.msc udružili su snage i u saradnji sa klubom Drugstore ugostiće jedno od najtraženijih imena svetske tehno scene.

Perc je vlasnik etikete Perc Trax i ključna figura na globalnoj tehno sceni, nastupao je širom sveta u najpoznatijim klubovima kao što su Berghain, Fabric, Cocoliche u Buenos Airesu, Space Ibiza, Tresor, Unit u Tokiju i na mnogim drugim mestima.

Iste večeri, kao domaću podršku, imaćete priliku da čujete autentičnog producenta iz Pančeva koji nastupa pod imenom Suton ( Dno Mora), kao i Oneiric duo, novi projekat iza koga stoje istaknuti tehno umetnici iz Beograda – Mihajlo i Mudrost.

Ulaznice i dalje možete nabaviti u pretprodaji na svim mestima Gigstix prodajne mreže po ceni od 890,00 RSD.

Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima poklanja ulaznice za PERC.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na [email protected] koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:“PERC”.

Rok za slanje mailova je do 12h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon isteka roka.

 

PRAVILA I NAPOMENE

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na [email protected]!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno. Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, muzički magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika. Svi prikupljeni podaci korisnika će biti korišćeni isključivo za promotivne svrhe magazina Clubbing.rs. Obavezujemo se da prikupljene podatke ne koristimo ni u koje druge svrhe, niti ih prosleđujemo trećim licima.

 

 

Tags: , , ,