Home

VESTI

Vodimo te na Dragutesku | half Garden Closing

No Comments Najave Vesti Vodimo vas

Došao je momenat za ispraćaj letnje priče! Poslednje gostovanje u letnjem delu kluba rezervisano je za kvalitetnog didžeja i producenta iz Rumunije – Draguteskua, kao i Iceberga iz Makedonije. Domaću podršku pružiće ChVibe i Danch. iz digitalkoncept organizacije i Vanović.

Ne zaboravite da je ovo bilo samo zagrevanje za ono što vas očekuje kada pređemo u unutrašnji deo!

Pre nekoliko godina, pravi talent pridružio se underground sceni. Dragut Adrian aka Dragutesku još je jedan bitan komad skladne slagalice rumunske muzike, čija veština nikada ne ostaje vezana, već se manifestuje neprestano. Bilo da je to u zemlji u kojoj je rođen ili na međunarodnom nivou, on uspeva da stvori jedinstvenu atmosferu zbog koje ćete igrati kao nikada do sada.

 

Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima poklanja ulaznice za half Garden Closing.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na [email protected] koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:“half Garden Closing”.

Rok za slanje mailova je do 16h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon isteka roka.

 

PRAVILA I NAPOMENE

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na [email protected]

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno. Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 2 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, muzički magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika. Svi prikupljeni podaci korisnika će biti korišćeni isključivo za promotivne svrhe magazina Clubbing.rs. Obavezujemo se da prikupljene podatke ne koristimo ni u koje druge svrhe, niti ih prosleđujemo trećim licima.

 

 

Tags: , , , ,