Home

VESTI

Tom Odel objavio novi video pre koncerta u Beogradu!

No Comments Koncerti Vesti

Manje od dve nedelje ostalo je do prvog koncerta Toma Odella u Beogradu, a ova mlada britanska zvezda obradovala nas je novim video spotom za pesmu “Go Tell Her Now”!

Album „Jubille Road“ objavljen u oktobru prošle godine, treće je studijsko izdanje Toma Odela, nakon izuzetno uspešnih „Long Way Down“ (2013) i „Wrong Crowd“ (2016) koji su ga vinuli u zvezde i osigurali mu zavidno mesto na svetskoj muzičkoj sceni. Iako je naslov albuma fikcija, ovo je do sada najiskreniji i najličniji album Toma Odela, na kojem prepliće maštu i stvarne životne priče o vremenu koji je Odel proveo u East Endu sa tadašnjom devojkom. Namerno odabravši da ne kaže pravo ime ulice, da bi sačuvao privatnost nekadašnjih komšija, Tom je otvorio srce i dušu u stihovima koje oslikavaju trenutke radosti, ali i prave životne drame tog kraja Londona.

Ovaj album sam napisao u ulici sa terasastim, rustičnim kućama u istočnom Londonu. Stihovi su inspirani životima prijatelja koje sam stekao živeći tamo“ rekao je Tom o ovom izdanju i dodao da se nada da će i slušaoci u njemu uživati koliko i on kada ga je komponovao. Ovo je, vrlo verovatno, album koji će definisati njegovu muzičku karijeru, jer je ovaj multitalentovani umetnik preuzeo čitavu kontrolu u svoje ruke – ne samo da je komponovao, napisao i na klaviru tako vibrantno izveo svojih deset novih pesama, već ih je i sam isproducirao.

Promociju ovog albuma započeo je singlom „If You Wanna Love Somebody“ , zatim je objavljen video za naslovnu pesmu sa albuma, a na odlične reakcije naišli su i singlovi “Half As Good As You” koji je Tom snimio sa Alice Merton kao i „You’re Gonna Break My Heart Tonight“.

U jeku turneje koja je za Toma započela vrlo uspešno, a samo dve nedelje pre njegovog dolaska u Beograd, obradovao nas je još jednim video ostvarenjem. U pitanju je spot za pesmu „Go Tell Her Now“.

„Bend i ja smo uživali snimajući ovaj video, nadam se da će vam nabaciti osmeh na lice!“ napisao je Tom na društvenim mrežama i pozvao fanove da pogledaju novi spot!

„Jubilee Road“ turneja Toma Odela 12.februara dovodi i u Halu sportova „Ranko Žeravica“. U Beograd kao svog specijalnog gosta dovodi još jednog Britanca, sjajnog Toma Speita (Speight), koji će ovom prilikom promovisati svoje novo izdanje „Collide“.

Tom Odel je muzičar koji je sasvim zasluženo sa svojih 27 godina jedna od najvećih pop zvezda u svetu, zato – nemojte propustiti priliku da ga čujete!

Ulaznice za koncert mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Ticket Vision, kao i online na www.tickets.rs.

 

 

Tags: , , , , , ,