Home

VESTI

Spektakularna završnica Lovefesta 2019

No Comments Festival Lovefest Najave Vesti

Trinaesto izdanje Lovefesta završeno je spektakularnim b2b setom tehno legende Marca Carole i dvojca The Martinez Brothers, koji su za desetine hiljada fanova muziku “vrteli” čak duže od tri predviđena sata.

Posle Josepha Capriatija, kome je nastup na Lovefestu prema kritikama mnogih jedan od boljih u karijeri, čuvena trojka stigla je na binu i nastao je potpuni haos. Carola i Martinezi su nizali hit za hitom, a publika je u transu đuskala sve do kraja.

Izvođači nisu želeli da se odvoje od bine i fanova, pa je tako set čuvene trojke bio dosta duži. Već tokom nastupa popularni Martinezi pohvalili su se na svom Instagram nalogu magičnom lokacijom i neverovatnom energijom koji čine Lovefest.

Photo credits: Lovefest

Joe Claussell ponovo pokazao zašto je bog house zvuka

I ove godine Energy Stage nije bio dovoljno veliki da primi sve ljude željne pravog undergrounda. U neponovoljivom setu, koji je kod publike izazvao buru emocija američki pionir pravog house zvuka Joe Claussell stavio je tačku na do sada najbolje izdanje Lovefesta. U jučerašnjem obraćanju medijima Claussell je izjavio da odbija više od pola zahteva za nastupe širom sveta, a da je Lovefest jedan od retkih svetskih muzičkih događaja na kojima se oseća kao da je među porodicom.

Svesni zadatka, koji su posle ovakvog izdanja, organizatori sami sebi postavili, već sada, godinu dana unapred obećali su da će novo izdanje festivala biti još bolje i puno iznenađenja. Zagrevanje za ono što nas čeka sledeće godine počinjemo u Beogradu već 5. oktobra, kada će u Hangaru Luke Beograd na zahtev brojnih fanova nastupiti Loco Dice, a domaća podrška biće Dejan Milićević i Nikola Vemić.

Lovefest 2019.

 

 

Tags: , , ,