Home

VESTI

Spektakl prvog dana Sonus festivala na Zrću

No Comments Festival Sonus Vesti

Nakon nultog dana, održan je i prvi dan svetski poznatog Sonus festivala koji se šestu godinu zaredom održava u klubovima na paškoj plaži Zrće u Hrvatskoj.

Na specijalnom otvarenju festivala koje se održalo u punom NOA Beach klubu uz svetski poznatu FUSE ekipu iz Londona posetioci su proslavili početak još jednog Sonusa koji svake godine okuplja goste iz više od 60 zemalja sveta.

Sinoć je održan i prvi dan Sonusa u klubovima Papaya, Aquarius i Kalypso gde je nekoliko hiljda ljudi plesalo uz zvuke svetskih zvezda, The Martinez Brothers koji su imali celovečernji set s Jamie Jonesom, Pan-Pota, Amelie Lens, Nastie, Eats Everything, Len Fakija, Andrea Olive, Jackmastera i domaćih snaga – Marine Karamarko, Andree Ljekaja i Marka Ješovnika Yesha.

Juče je održan i prvi boat party sa osnivačem Fuse London ekipe – Enzom Siragusom na kojem su posetioci plovili Jadranskim morem i pod otvorenim nebom uživali u višesatnoj vožnji i odličnoj muzici.

U narednih 4 dana očekuje se nastup još 50ak izvođača koji će nastupiti u klubovima, na afterima i boat partijima. Do subote, 25.08. kad se završava Sonus, nastupiće Solomun, Maceo Plex, Marco Carola, Loco Dice, Sven Väth, Richie Hawtin, Ricardo Villalobos, Pan-Pot, Adriatique, Âme DJ, Dixon, Peggy Gou, Rødhåd, Charlotte De Witte, Adam Beyera, Recondite, Stephan Bodzin live, Joseph Capriatti, Butch, Chris Liebing, Praslesh, Rhadoo,  Tale Of Us, Craig Richards, Boris Brejcha, Jannifer Cardini i mnogih drugih, kao i regionalne DJ snage.

Festivalske i dnevne ulaznice po povoljnijoj cijeni za regionalne posjetitelje dostupne su na ulazu u festival na Zrću.

 

PHOTO Credits: Photo by SONUS festival

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,