Home

VESTI

SevdahBABY LIVE & Ivana Vladović u Zappa bazi

No Comments Koncerti Vesti

Prošlo je skoro tri godine od poslednjeg beogradskog nastupa SevdahBABY LIVE i Ivane Vladović, a trenutno nema boljeg prostora za taj povratak kući od najvrelijeg novog koncertnog prostora, Zappa baze!
Subota 3. decembar

Karte možete kupiti u pretprodaji po ceni od 800 dinara u Zappa Baru (Kralja Petra 41), a na dan koncerta po ceni od 1000 dinara kao i na na ulazu Zappa Baze. Karte važe i za fenomenalni Show Fantastico, DJ spektakl Bege Fanka i DJ BKO-a, koji počinje odmah posle SevdahBABY koncerta.

Start 21 h
Informacije na tel. 064/0108011
*Napomena : Koncert pocinje tačno u 21h

Danas, kao i pre sedamnaest godina, SevdahBABY je jedan čovek. On se zove Milan Stanković i on najviše uživa kada u svojim pesmama meša različite muzičke kulture. Ne boji se optužbi za jeres ni od jedne vrste publike: ni od strane ljubitelja mainstream ili balkanske folk muzike sa jedne i predstavnika urbane, andergraund kulture na drugoj strani. On snažno veruje da je muzika univerzalna, da je balkanski sevdah isto što i američki blues, ili brazilska tristessa.

Počev od 2009-e godine on oko sebe okuplja talentovane muzičare sa kojima sarađuje u studiju, ali i na bini kroz SevdahBABY LIVE postavu. U pitanju je bend koji u punom svetlu predstavlja ideju kombinovanja najboljeg od oba sveta: moć elektronske programirane muzike kao muzičke matrice sa jedne strane, i lepotu živog izvođenja iskusnih instrumentalista i pevača sa druge strane. Od 2020. godine lajv postavi se priključuje i Ivana Vladović, moćni pop vokal, poznata publici po brojnim koncertnim nastupima, saradnjama sa beogradskim kaver bendovima, kao i po svom autorskom radu.

Članovi:
Bubanj: Andreja Jovanović
Bas: Nikola Marković
Gitara, sempler, vokal: Milan Stanković SevdahBABY
Vokal: Ivana Vladović

Linkovi:
instagram.com/sevdahbaby
youtube.com/sevdahbaby
facebook.com/sevdahbaby
twitter.com/sevdahbaby

https://www.facebook.com/ivana.vladovic.1
https://www.facebook.com/ivladovic/
https://www.instagram.com/ivanavladovic

 

Tags: