Home

VESTI

Setaoc Mass i Yan Cook debituju u Beogradu 14. decembra

No Comments Najave Vesti

Nakon što su u Beogradu ugostili imena kao što su Etapp Kyle, 999999999, Reflec, Raär, Schwefelgelb, Under Black Helmet, Emmanuel i Anetha, Music Reactions završava godinu sjajnih programa u matičnom klubu Drugstore, uz dva debi nastupa.

Ukrajinac Yan Cook i Britanac Setaoc Mass prvi put će stati pred publiku beogradske tehno katedrale, pokazujući svoje vanredne veštine; a klaberi će ove noći imati jedinstvenu priliku da Yan Cook-a čuju live! Događaj, zakazan za 14. decembar, osim njih ugostiće i tri sjajna domaća izvođača – rezidenta kluba Drugstore FIlip Xavi-ja i rezidente Music Reactions organizacije Redacs-a i Wagner-a.

Setaoc Mass ističe se kao jedan od najznačajnijih producenata svoje generacije, a trenutno svoje vreme deli između Mančestera i Berlina. Početak godine obeležio mu je zajednički album sa još jednim Britancem – Cleric-om (Isolate izdat za Clergy etiketu). Neka od najznačajnijih dosadašnjih izdanja Mass je objavio na svom lejblu Sk_eleven, a veoma zapaženo bilo mu je i izdanje za Len Faki-jev Figure.

Talentovani Ukrajinac Yan Cook proteklih sedam godina aktivno producira i nastupa, a do sada su mu se izdanja pojavljivala na etiketama kao što su Soma, ARTS, Delsin i Planet Rhythm. Kao i Mass, i on je label boss, a svoju Cooked izdavačku kuću osnovao je 2017. godine. Do sada, Cooked ima 3 izdanja, i to, za sada, isključivo Cook-ovih.

Za svoj beogradski debi sprema nam moćan live nastup, koji će se savršeno uklopiti u koncept događaja Music Reactions organizacije. Karte za žurku prodaju se putem Eventim prodajne mreže i sajta Resident Advisor. Informacije o ovoj večeri mogu se pratiti na zvaničnom Fejsbuk događaju.

 

 

Tags: , , ,