Home

VESTI

Rasprodatu EXIT žurku u Minhenu posetilo preko 2.000 ljudi!

No Comments EXIT Festival Vesti

Nakon što se prethodnih godina predstavljao u nekim od najpoznatijih svetskih klubova kao što su londonski Fabric i Corsica Studios, njujorški The Bunker, rimska Goa ili Nitsa u Barseloni, EXIT je proteklog vikenda okupio preko 2.000 ljubitelja elektronske muzike u potpuno rasprodatom klubu MMA u Minhenu, jednom od vodećih tehno mesta u Evropi!

Smešten u staroj elektrani u centru bavarske prestonice, klub Mixed Munich Arts je ispod stropa visokog čak 37 metara ugostio brojne tehno zvezde, a apsolutna zvezda EXIT žurke bila je Amelie Lens, koju ćemo ovog leta gledati na dosad i možda najsnažnijem izdanju mts Dance Arene!

Iako u Minhenu živi dosta mladih poreklom sa ovih prostora, nemačka publika je bila najbrojnija, a čast da zatvori događaj uz sjajan prijem publike imao je novosadski DJ i producent zavidne internacionalne karijere – Lag! On je i pre Minhena nastupao na još jednom EXIT događaju, i to u dalekom Sao Paolu, u jednom od najpoznatijih južnoameričkih klubova D-Edge gde je sa njim nastupao i drugi rezident našeg festivala, Klaus. Zvezda večeri u “brazilskom Njujorku” bila je Parižanka Molly koju je domaća publika nedavno slušala na No Sleep Festivalu u Beogradu, a ceo događaj ispratili su i brazilski mediji, što je bilo prvo takvo pojavljivanje Exita u jednoj od najvećih zemalja sveta.

Nova stanica u višegodišnjoj EXIT promo turneji po svetskim metropolama biće Tbilisi, glavni grad Gruzije i još jedna uzbudljiva klupska destinacija koju je tim iza čuvenog kluba Bassiani stavio na svetsku mapu i učinio je nezaobilaznom tačkom za najveće svetske DJ zvezde. Upravo uz njihovu podršku i organizaciju, EXIT će ovog juna prirediti veliki događaj u gruzijskoj prestonici, a zbog velikog interesovanja za ovu žurku odabrana je dvorana Space Hall. Zvezda večeri biće jedan od najtraženijih izvođača tamošnje publike i redovan gost na Petrovaradinskoj tvrđavi – Solomun!

Svi ovi klubovi predstaviće svoju muzičku selekciju i na Petrovaradinskoj tvrđavi, na međunarodno priznatoj No Sleep Novi Sad bini, a MMA je već objavio svoju udarnu postavu za 4. jul kada na EXIT stižu izuzetno tražene tehno zvezde nove generacije I Hate Models, SHDW & Obscure Shape, Boston 168, te rezidentkinje kluba Black Lotus i Marcella, kao i crnogorska debitantkinja na Exitu, Ana Rs.

 

Tags: , , , , , , , , ,