Home

VESTI

Rasprodata oba koncerta Ide Prester & Lollobrigide

No Comments Koncerti Vesti

I ovoga puta Ida Prester je za kratko vreme rasprodala i drugi termin koncerta u beogradskom BitefArt Cafeu. Ovo je Idin treći koncert u Beogradu, od septembra 2021. godine, koji je rasprodat.

Posle fantastičnih i nezaboravnih nastupa na letnoj sceni BitefArtCafea u septembru 2021.godine i u Domu omladine Beograda u decembru, regionalna alter pop zvezda i omiljena zagrebačka Beogradjanka sprema nam za 24. i 25. mart dvostruki spektakl u zimskom BitefArtCafe-u. 
 
Osim što će izvesti svoje najveće hitove, kao i najlepše pesme benda Lollobrigida, Ida će nam premijerno izvesti i novu stvar ‘Budalo’, ljubavni duet s mladim artistom Fantomom.

To je najava za naredni singl, za koji će spot snimiti odmah posle koncerta.
Hitove koje je napravila u prethodne dve godine, kao što su ”Dodir”, ”Minuta”, ”Sad”, ”Kvar”, ”Luda”,  Ida Prester planira da spakuje u album, koji najavljuje za jesen.

“Raduje me činjenica da je interesovanje ovako veliko, i da su karte planule brzo i za drugi koncert. Ono što mogu da obećam je dobra energija, dobra svirka i da ćemo svi da plešemo kao da nema sutra” – kaže Ida.Koncerti počinju u 22:00, a BitefArtCafe je na adresi Mitropolita Petra 8, Beograd.

Tags: