Home

VESTI

Prvi letnji Apgrade uz Adiel

No Comments Apgrade Najave Vesti

Na prvo letnje izdanje Apgrade-a, koje će biti održano 28. juna u Barutani, dolazi Adiel, umetnica koja godinama ostavlja neizbrisiv trag u svetu elektronske muzike – od prvih koraka na italijanskoj andergraund sceni do legendarnih osmočasovnih setova u Berghainu i redovnih nastupa na mestima kao što su Circoloco, Afterlife i Dekmantel. Pridružuje joj se Tijana T koja godinama zauzima najuzbudljivije slotove širom planete, a dodatno osveženje donosi Regenova uvek besprekorna techno selekcija.

Ulaznice po promo ceni od 1490 RSD dostupne su putem servisa Cooltix, Tickets, Gigstix i RA

Uronivši u lokalnu scenu kroz rimski Goa Club, pokrenuta novootkrivenim osećajem slobode i neumornim entuzijazmom za istraživanje istorije klupske muzike, Adiel je brzo izoštrila ukus i pronašla pravac u kojem želi da usmeri svoju karijeru. Uspeh na domaćem terenu otvorio je nove mogućnosti, ubrzo se našla ispred publike u Berghainu, Printworksu, DC-10 na Neopopu, Dekmantelu i OffSónaru, gde je imala svoj prvi Boiler Room nastup. Njeni setovi su intenzivni, ali se oslanjaju na kompleksne groove-ove i sofisticirane atmosfere, pokazujući sklonost ka pronalaženju zaboravljenih dragulja na vinilima iz proteklih nekoliko decenija 

Nakon saradnje sa Donatom Dozzijem na svojim ranim izdanjima započela je nezaustavljivi uspon na internacionalnoj techno sceni da bi radom na izdavaštvu kroz etiketu Danza Tribale, uspela da najsveobuhvatnije predstavi širinu interesovanja i dobije priliku da zatvori program u Beghainu – privilegiju koja joj je ukazana već tri puta. Ovi nezaboravni setovi stavljaju u prvi plan njenu produkciju koja se preliva preko osmočasovnog slota kojim manevriše sa lakoćom. Neverovatna lista nastupa koji su zakazani za ovu sezonu podstaknuta je i nedavnim Time Warp specijalom u kojem se pridružila Ben Klock-u u devedestominutnom B2B setu. 

U Beogradu će joj se pridružiti Tijana T čija jedinstvena eklektičnost osvaja jednako uzbudljive slotove širom planete, a domaća publika dobro poznaje njen talenat. Regen je još jedan poseban dodatak već bogatom line up-u.

 

Tags: