Home

VESTI

Postmodern Jukebox u Beogradu!

No Comments Koncerti Vesti

Postmodern Jukebox u okviru svoje jesenje Black & White turneje, dolazi u Beograd.

Postmodern Jukebox je multitalentovani muzički sastav, koji reinterpretira savremene Pop, Rock i R&B hitove u stilu muzike prošlosti: swing, doo-woop, Motown.

Nakon dvadeset rasprodatih koncerata širom Europe, američki sastav Postmodern Jukebox svojim nastupom planira da oduševi i beogradsku publiku u Sava Centru, 12. decembra 2018.

Ovaj nesvakidašnji muzički kolektiv, koji svojim nastupima evocira duh prošlih vremena poznatim po nezaboravnim zabavama, ove je jeseni ponovo u punom sastavu, a koristeći savremene medije vraća sat na vreme koje uvek zamišljamo u crno-belim tonovima – jednostavnije, bezbrižnije, bez puno stvari koje odvraćaju pažnju.

Postmodern Jukebox ovom turnejom, u sastavu punom talentovanih muzičara i fenomenalnih izvođača, donosi mnogo iznenađenja. Dosadašnja iskustva koja se nose s njihovih koncerata potvrđuju da nijedna svirka nije ista, a nove pesme i neočekivane kompilacije članova benda daju jedinstveni utisak svakom nastupu.

Nastali na inicijativu Skota Bredlija, 2009. godine Postmodern Jukebox je do sada prešao više od 950 miliona YouTube pregleda s više od 3 milijona pretplatnika, a prikupili su preko 2 miliona Facebook pratilaca. Bend je nastupao na “Good Morning America”, pokorio iTunes i Billboard liste i privukao pažnju NPR Music i NBC Newsa, te izveo nekoliko stotina rasprodatih koncerata širom sveta.

Za one koji su do sada uživali samo u video nastupima ovog očaravajućeg sastava, svirka uživo je iskustvo nove dimenzije. Zapanjujuća žurka 20-tih pomešana sa svingom 60-tih, a začinjena s malo Motor City soula i klasičnog roka, sigurno će nateraće publiku da pleše. Biće to još jedna jedinstvena fuzija talenta i originalnosti, koja njihove nastupe čini uvek zanimljivim i uvek svežim.

Karte za koncert u Sava Centru, mogu se naći na blagajni Sava Centra, kao i na svim prodajnim mestima Eventima i Gigstixa.

Tags: , ,