Home

VESTI

Polygonia gošća druge Subspace žurke

No Comments Najave Vesti

Nakon prve žurke na kojoj je gost bio Claudio PRC, Subspace serija se vraća sa jednim od najzvučinijih novih imena tehna, rezidentom BLITZ-a, Polygoniom, kojoj će se pridružiti Vera Logdanidi iz Rhythm Büro ekipe i Subspace domaćin, ptžc.

Polygonia gošća druge Subspace žurke
Vera Logdanidi i ptžc kao podrška
6. april, Drugstore

LINEUP
Polygonia (DE)
Vera Logdanidi
ptžc

FACEBOOK EVENT

RESIDENT ADVISOR EVENT

KARTE
1000 RSD tickets.rs >>> https://tickets.rs/event/polygonia_12312
9 EUR Resident Advisor >>> https://ra.co/events/1892893

Polygonia je multidisciplinarni muzički i umetnički projekat Lindzi Vang (Lindsey Wang) iz Minhena. Njeni zvučni pejzaži odišu mističnim, organskim kvalitetom, sa zamršenim i ubedljivim ritmovima, i nemaju ograničenja u pogledu BPM-a. Glavni fokus u žanrovskim pravcima su techno, gray area, downtempo i ambient, a inspiraciju crpi kako iz prirode tako i iz dubokog poznavanja više instrumenata i muzičke teorije, koja igra veliku ulogu u njenoj produkciji.

Redovno nastupa u Tresoru ili Berghainu u Berlinu, a od prošle godine je rezident u minhenskom BLITZ klubu. Zajedno sa umetnicima Dycide i MTRL, osnovala je svoj kolektiv i etiketu IO 2018. godine. Polygonia je 2021. pokrenula bend Lyder, zajednički projekat sa muzičarima Niklasom Bilerom (Niklas Bühler) i Moricom Štalom (Moritz Stahl), fokusirajući se na fuziju džeza i elektronske muzike. U julu 2022. godine, lansirala je sopstvenu etiketu QEONE.

Polygonia za HÖR

Muzičko putovanje Vere Logdanidi počelo je u Kijevu sredinom dvehiljaditih, gde se etablirala kao DJ. Od tada je napravila značajan napredak kao producent, a njena muzika je pronašla dom u cenjenim izdavačkim kućama kao što su Rhythm Büro, Semantica Records, On Board Music, Dial Records, Corridor Audio i Secuencias Temporales. Njene solo produkcije i saradnje su remiksovali brojni izvođači uključujući: Erica Cloutiera, Artefakt i Svrecu. Sklonost muzičkim eksperimentisanju i saradnjama doveli su Veru do zajedničkih nastupa uživo sa ukrajinskim producentom Na Nich.

Njenoj setovi su odjeknuli kroz kultna mesta kao što su Bassiani, Panorama Bar, Tresor i Closer. Često krasi lajnape cenjenih festivala, uključujući Monument Festival, Ickra, Strichka, Festival Brave Factori, Up To Date Festival i mnogih drugih. Platforme su joj pružile slobodu da pokaže različite muzičke stilove, u rasponu od moćnog, groovy ili snažnog tehna do eksperimenata sa muzikom na ivici hausa, ambijenta i povremeno zalazi u džangl, koji zauzima posebno mesto na njenom muzičkom putu. Pored produkcije i turneja, ona je ko-organizatorka Rhythm Büro događaja. Jedan od najzanimljivijih događaja u produkciji Rhythm Büro-a je Natura festival, koji se održava jednom godišnje na udaljenoj lokaciji van Kijeva. Uprkos tajnosti događaja, udaljenosti i minimalne promocije, Natura privlači preko 4.000 gostiju svake godine, a early-bird ulaznice se rasprodaju već prvog sata nakon najave događaja.

 

Tags: