Home

VESTI

Počele pripreme za MAC u Štark Areni

No Comments Vesti

Iako je do manifestacije Music Awards Ceremony ostalo još dve nedelje, najveći regionalni muzički spektakl MAC zahteva obimne i temeljne pripreme, pa je produkcija Skymusic već danas ušla u Štark Arenu i otpočela pripreme za ceremoniju koja se održava 29. januara.

MAC će biti muzičko – scenski spektakl kakav region još nije video, i na sceni će biti moguće sve. Zbog toga pripreme traju gotovo desetostruko duže nego za standardne koncerte i manifestacije koje se održavaju u ovoj dvorani. Upotreba najnovijih audio i video tehnologija i najsavremeniji trendovi koncertne tehničke produkcije – sve ono po čemu Skymusic zauzima lidersku poziciju u regionu, na ceremoniji dodele muzičkih priznanja biće podignuto na najviši nivo.

Na nekoliko povezanih bina nastupiće najveće regionalne muzičke zvezde poput Bajage, Marije Šerifović, Jelene Rozge, Željka Joksimovića, Stjepana Hausera, Tonija Cetinskog i mnogih drugih.

Osim njihovih specijalno osmišljenih i režiranih nastupa, publika će na MAC-u imati priliku i da prisutvuje prvoj regionalnoj dodeli muzičkih priznanja u različitim kategorijama.

A ko će biti dobitnik priznanja – zavisi i od vas! Više od 200 nominacija raspoređeno je u 13 kategorija, i na sajtu MAC možete svojim favoritima dati 20 glasova po kategoriji.

Požurite, jer prva faza glasanja za MAC se završava, i druga faza počinje sutra! Povećajte šanse svojim omiljenim muzičarima da uđu u drugi krug glasanja, u kome će u svakoj kategoriji preostati maksimalno 6 najviše rangiranih.

 

 

Tags: , ,