Home

VESTI

Nove kategorije za E! PEOPLE’S CHOICE AWARDS!

No Comments Vesti

E! kanal je najavio početak glasanja za The E! People’s Choice Awards, proslavljajući sve forme industrije zabave, koje su izabrali isključivo fanovi.

Uz svoje brojne platforme E! angažuje fanove širom sveta da izaberu među svojim favoritima 12 nominovanih uz opciju da se dopiše predlog u svakoj kategoriji i da se odredi po pet finalista koji će preći u narednu fazu glasanja.

E! nastoji da približi People’s Choice Awards novim generacijama, a odabrano je i 13 potpuno novih kategorija, među kojima su: “Serija koja zaslužuje bindžovanje u 2018,” “Preokret u igri u 2018,” “Ponovo izvođeni šou u 2018,” “Zvezda stila u 2018,” i mnoge druge.

Glasanje za nominacije u 43 kategorije od filma, televizije, muzike i pop kulture počinje od 14. septembra. Fanovi mogu da glasaju na sajtu ili preko mreža Facebook i Twitter uz mogućnost da sami upišu nominacije na sajtu www.pca.eonline.com.

Posle glasanja gasi se ta mogućnost i najboljih pet nominovanih na osnovu glasova fanova u svakoj kategoriji postaće zvanični finalisti. Opcija za glasanje za finaliste počinje 24. septembra i trajaće do 19. oktobra.

 

Načini glasanja:
Online www.pca.eonline.com ; mogućnost da se takođe dopišu nominacije
Facebook – Fanovi mogu da postave status o glasanju ili javno ili u “private” opciji i da objave:  jedan hashtag za kategoriju, drugi za ono što nominuju i treći hashtag  #PCAs
Twitter – Fanovi mogu da pošalju javni tvit ili retvit i da uključe jedan hashtag za kategoriju, drugi za ono što nominuju i treći hashtag  #PCAs

* Glasove sakuplja i sabira eksterno angažovana  kompanija Telescope.

13 novih kategorija obuhvataju:
“The Game Changer of 2018”– priznanje sportisti koji je imao društveni/profesionalni uticaj ove godine.
“The Style Star of 2018”
“The Beauty Influencer of 2018”
“The Animal Star of 2018”
“The Music Video of 2018”
“The Concert Tour of 2018”
“The Comedy Act of 2018”
“The Pop Podcast of 2018”
“The Revival Show of 2018”
“The Reality Show of 2018”
“The Bingeworthy Show of 2018”
“The Competition Contestant of 2018”
“The Reality TV Star of 2018”

Pogledajte celu listu nominacija u 43 kategorije na linku: https://www.eonline.com/shows/peoples_choice_awards/news/963752/2018-people-s-choice-awards-complete-list-of-nominations

Kompletna pravila mogu se naći na: https://www.eonline.com/peoples_choice_awards/rules

Kompletan spisak hashtag kategorija i nominacija može se naći na: https://www.eonline.com/peoples_choice_awards/faq

The E! People’s Choice Awards emitovaće se uživo iz Barker Hanger u Santa Moniki 11.11.2018. u 03:00  uz E! Live From The Red Carpet: The E! People’s Choice Awards koji počinje u 01:00.

The E! People’s Choice Awards produciraju Wilshire Studios i Den of Thieves uz izvršne producente  Jesse Ignjatovic i Evan Pragera.

 

VAŠ GLAS, VAŠ IZBOR! GLASANJE ZA E! PEOPLE’S CHOICE AWARDS

POČINJE SA 43 KATEGORIJE ZA IZBOR NAJOMILJENIJIH FILMOVA, SERIJA, MUZIKE I POP KULTURE

13 novih kategorija uključuju “Koncertnu turneju 2018”, “Preokret u igri u 2018”,  “Ponovo izvođeni šou u 2018”, “Pop Podcast 2018” i još mnogo toga 

Šou posvećen nagradama “For the People, By the People” emituje se 11.11.2018. u 03:00 na  E!, uz Live From The Red Carpet: The E! People’s Choice Awards u 01:00

 

O NBCUniversal International Networks

Kompanija NBCUniversal International Networks vlasnik je jednog od najekskluzivnijih svetskih portfolia, isporučujući najkvalitetniji sadržaj i vrhunske brendove na  165 teritorija u Evropi, Bliskom Istoku, Africi, Latinskoj Americi i pacifičkom delu Azije. Portfolio uključuje sledeće kanale: Universal Channel, SYFY, E! Entertainment Television, 13th STREET, DIVA, Studio Universal, Telemundo, Bravo, DreamWorks i Golf Channel. Ovi jedinstveni brendovi obezbeđuju širok dijapazon zabavnog sadržaja lokalnom gledalištu širom zemaljske kugle; portfolio takođe uključuje i Movie 24 u Velikoj Britaniji i The Style Network u Australiji. NBCUniversal News Group jedno je od najuticajnijih i najpriznatijih imena kada se govori o informativnim sadržajima i upravlja  kanalima CNBC i NBC News.

NBCUniversal International Networks deo je NBCUniversal, jedne od vodećih svetskih medijskih i zabavnih kompanija za razvoj, produkciju i marketing zabavnog i informativnog sadržaja. NBCUniversal poseduje i upravlja brojnim televizijskim kućama koje su zadužene za proizvodnju zabavnog i informativnog programa, vodećim filmskim kompanijama, poznatim televizijskim produkcijama, televizijskim grupama, svetskim tematskim parkovima, i paketom poslova vezanih za Internet. NBCUniversal je podružnica Comcast Corporation.

 

Tags: , , , ,