Home

VESTI

Nikad bliže zvezdama: Budite u prvim redovima MAC-a!

No Comments Vesti

NIKAD BLIŽE ZVEZDAMA: BUDITE U PRVIM REDOVIMA MAC-A! Ne propustite priliku da budete nikad bliže zvezdama – obezbedite sebi najbolja mesta na MAC-u! Pušten je u prodaju ograničeni broj karata za mesta sa kojih ćete svoje omiljene izvođače videti iz orgomne blizine, a svaki detalj Music Awards Ceremony spektakla doževiti na potpuno drugačiji način.

Super Fun Pit karte po ceni od 3.000 dinara dostupne su na sajtu eventim.rs.

Ove karte će omogućiti srećnim kupcima da 29. januara u Štark Areni iz najveće blizine uživaju u  nastupima Marije Šerifović, Željka Joksimovića, Bajage, Van Goga, Petra Graša, Tonija Cetinskog, Sergeja Ćetkovića, Karoline Gočeve, Nataše Bekvalac i mnogih drugih zvezda.

Publika iz regiona nikada do sada nije imala priliku da na jednom mestu vidi sve najpopularnije izvođače iz Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Makedonije, i Crne Gore, a cilj Skymusic-a koji organizuje i producira manifestaciju je da posetiocima Štark Arene priredi spektakl za pamćenje.

Na nekoliko povezanih bina biće izvedeni specijalno osmišljeni i režirani nastupi najvećih zvezda, biće dodeljeno više od 30 muzičkih priznanja, a posetioci manifestacije osetiće atmosferu najvećih svetskih muzičkih događaja.

Publiku će kroz MAC voditi Ida Prester, Aida Jokanović i Đule Van Gog, koji će se pobrinuti da atmosfera na prvoj regionalnoj dodeli muzičkih priznanja bude na najvišem nivou.

 

Tags: ,