Home

VESTI

Nicole Moudaber najavila turneju po Severnoj Americi

No Comments Vesti

Sa nastupima na Coachella festivalu, Ultra Music Festival’s Resistance-u, SXM Festivalu, prva ikada da otvori i zatvori šou u San Francisku i još toga!

Nicole Moudaber | Photo credit: Ruan Van Der Sande

U okviru željno iščekivanog povratka u severnu Ameriku ovog proleća, DJ i producent Nicole Moudaber će imati 15 nastupa tokom marta, aprila i maja 2019-e, kao deo jedne od do sada najvećih turneja sa ove strane ‘velike bare’. Zahvaljujući njenim pojavljivanjima na festivalima koji se visoko kotiraju, koji uključuju i Coachella-u, sveže oživljeni Winter Music Conference, Ultra Music Festival Resistance Miami i SXM Festival u St. Martinu, uz mnoštvo datuma po klubovima na potezu od San Franciska do Torontoa, 2019. se već pokazala kao neverovatno uzbudljiva godina za ovu mnogima dragu umutnicu.

Posle izvanredne 2018-e, tokom koje je ova tehno mašina sačinjena od jedne žene obišla više od 28 zemalja sa preko 110 svojih nastupa, Moudaber je našla vremena i da lansira svoju dobrotvornu kampanju, ELEVEN, koja je usmerena na iskorenjivanje divljačke tradicije ženskog genitalnog sakaćenja (FGM-a). Kao oa koja nikada ne usporava, Moudaber već ima novo snažno izdanje u rukavu — remiks Sashinog Vapourspace-a, za 100-to izdanje progressive house star-ove kompilacije Last Night on Earth, premijerno objavljen na Mixmag-u u februaru i odlično prihvaćen.

U povratku sa svoje druge turneje po Australiji, povodom premijere njenog Ultra’s Resistance-a, u okviru koje je nastupala širom Melburna i Sidneja, Moudaber je lansirala svoju turneju po Americi 8-og marta u Los Andjelesu- u Sound-u, pre nego što se uputila u Denver u Koloradu da bi nastupala u Bar Standard-u 9-og marta. Posle premijernog pojavljivanja na SXM Festival-u u St.Martinu 14-og marta, Moudaber će se zaputiti u Toronto 23-eg marta, kako bi nastupila u Nest-u, prostoru sa više koncertnih bina. 28-og marta će se vodeće ime MOOD Records lejbela zaputiti ka jugu, u Majami, za nekoliko nastupa, kao i da bi učestvovala u diskusiji Techno Evolution u okviru remodelovane Winter Music Conference-ije.

Ostvarujući saradnju se sa Paco Osuninim Mindshake Records-om, Moudaber će udružiti snage sa lejbelom španskog producenta za MOOD vs Mindshake u Wynwood Warehouse-u, 29-og marta. Udružujući se ponovo sa Paco Osunom i Dubfire-om za retki nastup, čuveni B3B će ‘obasjati’ dekove u Ultra’s Resistance Miami-ju 30-og marta, u okviru njihovog prvog zajedničkog seta posle MoodRAW-a u Avant Gardner-u u Njujorku, novembra 2018-e.

Nastavljajući turneju, Moudaber će 5-og aprila nastupati u Soundcheck-u u Vašington di-si-ju. Nakon toga odlazi u San Francisko da bi 6-og aprila radila svoj prvi open-to-close set- kojim će otvoriti i zatvoriti to veče, u Bej Eria sitiju i kultnom multi-funkcionalnom prostoru u kome se održavaju raznovrsni događaji- The Midway-u. Nastavljajući svoj zahtevni put odlaskom u Indio u Kaliforniji po treći put, Moudaber će imati nastupe za oba vikenda Coachella-e, za jubilarno 20-o izdanje festivala, u Yuma Tent-u 12-og I 19-og aprila. Krećući se severno duž zapadne obale, Moudaber će zatim zastati 20-og aprila u 45 East-u u Portlandu, pre nego što turneju privede kraju u Hjustonu, 21-og aprila, u Stereo Live-u. U maju se Moudaber vraća da bi nastupila na Movement Detroit-u tokom vikenda Dana pomena poginulih(- Memorial Day), pre nego što se zaputi u Njujork gde će 31-og u 99 Scott-u imati nastup tokom cele noći.

Kao domaćin sopstvene radio emisije ‘In The MOOD’, koja ide u 50 zemalja na preko 85 FM stanica, sa armijom od 22 miliona slušalaca širom sveta, Moudaber sa zadovoljstvom najavljuje da će emitovati svoju emisiju uživo sa velikog finala International Music Summit-a na Ibici 24-og maja. Smeštajući svoj radio~studio u neverovatni Dalt Vila, ovaj tehno titan će stalno donositi najsvežije vesti direkto sa izvora jednog od najvećih događaja sa kalendara dens muzike, i direktno sa legendarnog skupa. Kroz komentare i priliku da slušaoci zavire u akciju u bekstejdžu, Moudaber će takođe predstavljati setove koji idu uživo, kao i goste uz razna iznenađenja u rukavu.

S obzirom na to da je nastupala u najdublje poštovanim klupskim institucijama poput Avant Gardner-a, Berghain-a, DC10, fabric-a, Space-a, and Stereo-a; preko masivnih festivalskih bina kao što su Amsterdam Dance Event, Awakenings, Coachella, Electric Daisy Carnival, Glastonbury, Movement, Resistance, The BPM Festival i Tomorrowland, postoji velika potražnja za Moudaber sa obe strane Atlantika.

Pošto je angažovana uz Dubfire i Paco Osuna kao ozloglašenog B3B, zajedno će zatvoriti ovogodišnji Saturday night na Movement-u u Detroitu, za Memorial day vikend. Sa novom muzikom na vidiku I pojavljivanjima na brojnim najvećim svetskim događajima elektronske muzike, ova 2019-a se već ispostavlja kao njena najznačajnija godina do sada.

Nicole Moudaber datumi turneje
Mart 8 Los Angeles, USA @ Sound
Mart 9 Denver, USA @ Bar Standard
Mart 14 St. Martin, The Caribbean @ SXM Festival
March 23 Toronto, CA @ Nest
Mart 28 Miami, USA @ Winter Music Conference — Techno Panel
Mart 29 Miami, USA @ TBA
Mart 30 Miami, USA @ Resistance Miami
April 5 Washington D.C., USA @ Soundcheck
April 6 San Francisco, USA @ The Midway — Open-to-Close set
April 12 Indio, USA @ Coachella
April 19 Indio, USA @ Coachella
April 20 Portland, USA @ 45 East
April 21 Houston, USA @ Stereo Live
Maj 26 Detroit, USA @ Movement — Dubfire B3B Nicole Moudaber B3B Paco Osuna
Maj 31 New York, USA @ 99 Scott – Čitave noći !
+ Još toga u najavi !

 

 

Tags: