Home

VESTI

Nedeljni apdejt o EXIT zvezdama NEWSFLASH #4

No Comments EXIT Vesti

U četvrtom izdanju Newsflasha Skrillex petu nedelju za redom predstavlja novu muziku, trake producentskog kolektiva Keinemusik sa albuma „Send Return“ dobijaju drugačiji zvuk, a Vintage Culture pokreće serijal događaja i objavljuje spot za prošlonedeljni singl „If I Live Forever“. Duo CamelPhat najavljuje novi album, saradnju sa pevačem Maxom Milnerom i novo remix izdanje, dok je od juče dostupan i set dua LF System sa DJ Mag-ove Best of British awards žurke!

Skrillex: Novi singl „Xena“

Godina Skrillexa nastavlja se u punoj brzini – ove nedelje, u pitanju je novi singl „Xena“, ovaj put u saradnji sa palestinskom pevačicom, kompozitorkom i flautistkinjom Nai Barghouti. Traka se dugo vremena „provlačila“ kroz Skrillexove setove i do momenta objavljivanja uživala je status jedne od najiščekivanijih sa njegovog predstojećeg dvostrukog albuma.

„Xena“ je peti u nizu singl, nakon numera Rumble“ (feat. Fred again.. MC Flowdan), Way Back“ (feat. PinkPantheress Trippie Redd), Leave Me Like This“ (feat. Bobby Raps)  i prošlonedeljne  Real Spring. Dvostruki LP, tizovan kao DGTC/QFF, izlazi ove godine, i dok je „QFF“ za sada nepoznatog značenja, „DGTC“ se povezuje sa producentovim tvitom „Don’t Get Too Close“ iz 2022. godine, što bi moglo biti ime albuma.

Keinemusik: „Send Return“ Remixes Pt. 2 

Producentski/DJ kolektiv Keinemusik, jedan od najtraženijih elektronskih sastava današnjice u samom peaku svoje karijere, najavili su drugu po redu remiks kompilaciju izdanja sa njihovog albuma „Send Return“, a danas je izašlo novo izdanje trake „Pussy Power“, koju je obradila producentkinja i DJ-ica Desiree.

Uskoro izlazi još remiksa, a ovo je već druga kompilacija koju su &MeRampa Adam Port inspirisali albumom Send Return iz 2021. Na prvoj, koja je izašla prošle godine, našli su se remiksi pesama Saving My LoveConfusion i Paris“, koje su obradili Palms Trax, Laolu i Chloé Caillet.

Vintage Culture: Born Of Music Addiction i spot za singl „If I Live Forever“

Prošle nedelje, brazilski producent i DJ Vintage Culture predstavio je novi singl – „If I Live Forever“, koji je ujedno i prvi sa njegovo predstojećeg, debitantskog albuma. Ove nedelje, traka je dobila i propratni vizuelni segment, u vidu muzičkog spota! „Vintage is a Culture, a community“ – napisao je producent na svom Instagram profilu, deleći sa fanovima svoje misli o singlu i debitantskom albumu koji će, kako kaže, biti „ostvarenje još jednog životnog sna“.

Njegovoj svestranosti svedoči i udruživanje snaga sa platformom za elektronsku muzičku scenu i lajfstajl BOMA, sa kojom će pokrenuti novi serijal događaja, lejbl i brend odeće, čije je lansiranje planirano za april ove godine!

CamelPhat: Najava albuma, saradnja sa Maxom Milnerom i novi remix

Trostruko platinasti, Grammy nominovani duo CamelPhat tizovali su novi materijal – oni su na svojoj Facebook stranici podelili fotografije iz studija u Londonu, uz opis da su šest dana proveli radeći na predstojećem albumu!

Nakon toga, na Twitteru je usledio tizer singla koji je duo producirao, na kom im se pridružio britanski pevač Max Milner, a koji će potencijalno biti prva najavna traka sa predstojećeg izdanja. Nedugo nakon toga, objavili su deo remixa pesme „Night After Night“ (Fideles & Be No Rain), koji je već neko vreme favorit na njihovim nastupima i koji publika već dugo čeka.

 

Mada datumi objavljivanja još uvek nisu poznati, biće to drugi studijski album dua CamelPhat, nakon LP-ja Dark Matter“ iz 2020. i niza uspešnih EP-jeva i singlova poput Cola, „For A Feeling“ (feat. ARTBAT, RHODES), „Rabbit Hole“ (feat. Jem Cooke), The Sign (feat. Anyma, Tale Of Us), Believe (feat. Mathame), Critical (feat. Green Velvet) i drugih.

LF System: Set sa DJ Mag Best of British awards žurke..

… od ove nedelje je dostupan i online! Škotski producentski/DJ duo LF System, koji su bili nominovani u kategoriji za najbolju numeru hit singlom Afraid To Feel, nastupili su i na prošlogodišnjem DJ Mag Best of British awards događaju. Jednočasovni set sa žurke, snimljen u londonskom klubu Steelyard, dostupan je ekskluzivno na Apple Music platformi!

 

Tags: