Home

VESTI

Nedeljni apdejt o EXIT zvezdama NEWSFLASH #2

No Comments EXIT Vesti

NEWSFLASH #2: Najaktuelnije vesti o zvezdama EXIT Univerzuma

U ovonedeljnom, drugom izdanju Newsflasha za 2023. godinu Skrillex donosi još jedan novi singl, Vintage Culture najavljuju album, a Indira Paganotto predstavlja svoj prvi BBC Radio 1 Essential Mix.

Adam Port iz jednog od najtraženijih elektronskih kolektiva današnjice, Keinemusik, najavio je novu muziku, a pank rokerka Suzi Moon objavila je zvanični video za svoj singl „Platinum Blonde“.

Skrillex: Novi singl „Leave Me Like This“

Skrillex je ove nedelje još jednom stavio do znanja da novog muzičkog materijala ima na pretek i da ne namerava da se zaustavi! Ovaj put u pitanju je singl „Leave Me Like This“, na kom mu se pridružio američki reper, pevač i tekstopisac Bobby Raps. Traka sadrži i čuveni „Oh my God!“ sempl sa kultnog EP-ja „Scary Monsters and Nice Spirites“.

„Leave Me Like This“ stigao je nakon dva singla objavljena ranije ovog meseca – „Rumble“, na kom su mu se pridružili Fred again.. i MC Flowdan, i „Way Back“ sa PinkPantheress i Trippie Redd-om.

Vintage Culture: Najava albuma

Vintage Culture najavio je na svom Instagram nalogu album koji će izaći ove godine, a najavni singl, „If I Live Forever”, stiže već 27. januara! Biće to njegov prvi samostalni LP, nakon niza uspešnih saradnji, među kojima su megahitovi Slow Down“ (Ft. Maverick Sabre, Jorja Smith & Slow Motion), „I Will Find“ (ft. Rooftime), „Save Me“ (ft. Adam K & MKLA), ali i obrada kultnih pesama poput „Another Brick In The Wall“ i „Blue Monday“.

Adam Port, Keinemusik: Nova muzika u najavi!

Adam Port, član jednog od najtraženijih elektronskih kolektiva današnjice Keinemusik, najavio je na svojim društvenim mrežama novo izdanje, „Point Of No Return“, u saradnji sa Monolinkom. Singl će se naći na lejblu Afterlife, čiji su osnivači Tale of Us, a u prilog najavi Adam Port je dodao i snimak trake sa Afterlife Tulum događaja u Meksiku održanog 4. januara ove godine.

Najavu singla u komentarima na Instagramu sa oduševljenjem su ispratili i Stephan BodzinAgents Of Time, Anyma, Kevin de Vries, Fideles, Colyn i mnogi drugi. Par dana ranije, Adam Port je napisao da je u studiju i radi na novoj muzici, te da su decembar, januar i februar period u godini kada najviše stvara i producira, dodajući u šali da je to „prednost ružnih zima u Berlinu“.

Indira Paganotto: BBC Radio 1 Essential Mix

U nizu uspeha u proteklom periodu, Indira Paganotto dostigla je novi važan milestone svoje karijere snimanjem i objavljivanjem seta za legendarni BBC Radio 1 Essential Mix. Svoje uzbuđenje je podelila i na Instagramu, uz najavu dvočasovnog psihodeličnog tehno seta!

Suzi Moon: Video singl „Platinum Blonde“

Pank rok diva Suzi Moon objavila je spot za svoj novi singl „Platinum Blonde“. Na Instagram nalogu objasnila je da je video snimila uz pomoć green screen filtera na ovoj društvenoj mreži i mnoštva snimaka koje je napravila kod kuće, a koje je potom sama montirala.

Predstavljanje jednog potpuno „uradi sam“ muzičkog videa ispratila je opisom „ako se ne zabavljate u svom kreativnom procesu, nešto ne radite kako treba“!

 

Tags: