Home

VESTI

Najveće finale leta: Zbog ovoga svi idu na Sea Dance festival!

No Comments Festival Sea Dance Vesti

Uzbudljiva festivalska avantura očekuje nas uskoro na šestom Sea Dance festivalu, koji će biti održan od petka, 30. avgusta do nedelje, 1. septembra u predivnoj tirkiznoj uvali, na plaži Buljarica kod Budve. Predstavljamo vam samo nekoliko razloga zbog čega je Sea Dance jedna od nezaobilaznih destinacija ovog leta!

Plaža koja sa pravom nosi epitet tirkiznog bisera

Ovo je druga godina da će Sea Dance festival biti održan u tirkiznoj uvali, na plaži Buljarica, koja predstavlja istinski biser netaknute prirode jadranske obale, smeštenoj na svega pola sata vožnje od budvanskog Starog grada. Peščana i šljunkovita obala duga 2km i obgrljena pojasom borove i listopadne guste šume i tri stotine godina starim maslinjakom, čini Buljaricu pravom zelenom oazom i savršenom lokacijom za duge letnje festivalske noći, praćene uzbudljivim dnevnim žurkama uz najbolje društvo, koktele i zvuk talasa!

Kamp u starom maslinjaku

Kamp Maslina već je dobro poznat turistima, a na samom kraju sezone ugostiće posetioce festivala iz celog sveta! Ušuškan među 300 godina starim maslinama i raznim kulturama drveća koji zajedno pružaju atmosferu za prijatan boravak, sadrži parking, toalete, tuševe, struju i Wi-Fi pristup. U kampu će da postoji mogućnost iznajmljivanja malih, kao i luksuznih šatora i kamperske opreme. Smešten na par stotina metara od mora i nedaleko od festivalske lokacije, kamp predstavlja savršen smeštaj za vreme trajanja festivala, a za one koji nisu ljubitelji spavanja pod vedrim nebom, na stranici zvanične turističke agencije EXIT festivala, EXIT Trip, u ponudi je i apartmanski smeštaj već od 14 eura!

David Guetta i najveći hitmejker

Na Sea Dance dolaze vodeća muzička imena današnjice sa svetske, ali i regionalne scene. Tokom tri festivalska dana, fanovi iz gotovo celog sveta imaće priliku da uživaju u energičnim nastupima svetskih muzičkih zvezda koje predvodi najuspešniji muzički producent 21. veka i jedan od najtraženijih muzičkih izvođača, David Guetta. Skriveni biser jadranske obale, plaža Buljarica u Budvi, ugostiće i autore popularnih hitova – vodećeg nemačkog DJ-a i producenta Robina Schulza, francusku senzaciju Ofenbach i najtraženiji britanski dens trio Disciples.

Najbolji techno i trap izvođači

Na tirkizni beskraj budvanske plaže Buljarica dolazi i Exitova spektakularna Dance Arena i njena udarna imena Sven Väth, Richie Hawtin i Gaiser, te cela plejada vodećih regionalnih i domaćih izvođača koju predvode Darko Rundek i Senidah sa najtraženijim reperima regiona Fox, Surreal, Kuku$, dok će program besane No Sleep bine da predvode velikani kao što su Recondite, Helena Hauff, Eelke Kleijn, kao i domaća imena Tijana T, Marko Nastić, Darko Milošević i mnogi drugi.

Ovo leto traje duže uz savršenu prognozu!

Sudeći po većini dugoročnih vremenskih prognoza, prave letnje temperature neće jenjavati ni krajem avgusta i početkom septembra. Ukoliko ste željni sunca, muzike i pravog festivalskog leta, Sea Dance je savršena destinacija za vas!

Komplet ulaznica za Sea Dance za samo 3.590 dinara

Ogromno interesovanje iz celog sveta vlada za ovogodišnje izdanje najvećeg crnogorskog festivala. Paket ulaznica za sva tri festivalska dana košta 3.590 dinara, što predstavlja uštedu od 40% u odnosu na finalnu cenu. U prodaji su i jednodnevne ulaznice koje za prvi i drugi dan iznose svaka po 1.790 dinara, dok je cena za treći dan 2.190 dinara.

Ulaznice su dostupne na zvaničnom sajtu Sea Dance festivala, a na sajtu zvanične turističke agencije, dostupni su i turistički paketi koji pored ulaznica, sadrže i razne druge opcije za smeštaj i prevoz. U toku je i omiljena “3+1” akcija, namenjena svima onima koji žele nezaboravno letnje festivalsko iskustvo da podele sa svojom ekipom. Tročlano društvo koje bude zajedno kupovalo ulaznice za Sea Dance festival, četvrtu ulaznicu dobiće na poklon!

Više informacija može se naći na www.seadancefestival.me.

 

Tags: , , , , , , ,