Home

VESTI

Na Svetski dan fotografije EXIT podelio najupečatljivije momente sa ovogodišnjeg izdanja

No Comments EXIT Vesti

Svetski dan fotografije obeležava se 19. avgusta svake godine, preko 180 godina! To je dan posvećen slavlju i divljenju svakom aspektu fotografije: umetnosti, nauci i istoriji. Na današnji dan EXIT slavi svoj tim fotografa zahvaljujući kom je svaki momenat  Exitove revolucije ovekovečen, od njegovog nastanka 2000. do poslednjeg zvuka na Petrovaradinskoj tvrđavi ove godine. 

U živopisnom svetu muzičkih festivala, najposebnije, najšarenije i najemotivnije momente hvataju upravo fotografi. Zajedno, oni orkestriraju vizuelno remek-delo, i još važnije, neponovljive uspomene donose u materijalni svet i daju im večnost. Vezani zajedničkom strašću, njihov tim odlikuje prijateljstvo, dobro raspoloženje, i neverovatan avanturistički duh zahvaljujući kom uhvate trenutke iz onih perspektiva iz kojih ni jedan posetilac ne može. 

Najupečatljivije fotografije koje su članovi  Exitovog foto tima izabrali, kao i njihova iskustva sa Exita možete pogledati na zvaničnom sajtu festivala. Njihove fotografije su jedinstvena svedočanstva EXIT magije, ovo je EXIT foto tim 2023!

Potpisi fotografa se nalaze u nazivu fotografija.

 

Tags: