Home

VESTI

Muzički spektakl „Street Vision“ uz Crni Cerak, Foxa, Surreala, Milija i mnoge druge

No Comments Koncerti Vesti

Veliki hip hop spektakl „Street Vision“, koji će okupiti najveće zvezde regionalne rap, trap, drill scene, biće održan u subotu, 19. novembra u Hali 5 Beogradskog sajma. Tom prilikom zajedno na sceni će se naći izvođači koji važe za trenutno najpopularnije muzičare na našim prostorima i čije pesme ne izlaze iz trendinga – trap senzacija Crni Cerak i Lacku, regionalne legende ovog žanra Fox i Surreal, popularni reper Mili, „najtvrđi“ zagrebački dvojac 30zona, jedan od najpopularnijih sarajevskih repera Cunami, TNG, Micka Lifa, Grca, Designerica i Pljugica i mnogi drugi. 

Crni Cerak, lokalna trap ekipa, za kratko vreme postala je muzički fenomen. Chicago drill i francuski trap, zamotani u bitove i priče iz kraja, sa mračnim tematikama svakodnevice prešli su put od gradskog asfalta do prvih mesta na trending listama. Nakon revolucije sa singlom „CC#1“, veliki uspeh i milionske preglede doživeli su sa pesmom „CC#2“, koju su snimili za seriju „Južni vetar“, a nakon toga nižu samo hitove, poput „Dva telefona“ sa Coby-jem, „CC#3“ i mnoge druge. Ovoj popularnoj ekipi na bini se često pridružuje reper i producent Lacku.

Regionalni trap gurui Fox i Surreal, sa brojnim zajedničkim nastupima i hitovima poput „Ja sam u gasu“ i „Flex“, predstavljaju uigrani tandem i partnere u „gasu“, a već godinama ne silaze sa trendinga. Surreal je poznat po mega hitovima „Hollywood“, „Hoću s tobom da se smuvam“ i „Seks, zdravlje i pravoslavlje“, kao i po poslednjem albumu „Svi u kući“, dok Fox već godinama dominira scenom uz pesme „Par dana“, „Fuccboi“, „Influencer“, dok skorašnjim singlovima „Med i Mleko“, „TBTB 2“ i „Nedostaješ“ najavljuje nastavak legendarnog albuma „Trap Guru Trap Boss“, koji je napravio revoluciju na sceni. 

Popularni reper Mili poslednjih godina izgradio je ime na estradi uz mnoge hitove, poput „Grmi“, „Stracciatella“, „Lerdi“, „Havana“ i „Južni vetar gas“, koji je snimio sa Coby-jem. Oprobao se i kao glumac u seriji „Grupa“, dok aktivno učestvuje u produkciji pesama za serijal „Južni vetar“.

30zona su Zagrepčani koji su za nekoliko godina došli do najgledanije regionalne serije i filma „Južni vetar“, vlastitog albuma i EP-ja, 30 video spotova i milionskih pregleda. Nakon albuma „30“ i EP-ja „6“, novo izdanje obraća se svim ljubiteljima tvrđeg zvuka. Široj publici 30zona postali su poznati nakon što su njihove pesme „Pos’o“ i „Divlja igra“ postale soundtrack za „Južni vetar“.

Sarajevski reper Cunami jedan je od lidera novog talasa rap zvuka u regionu, a publika ga poznaje po pesmama „Klizim po mahali“, „Babl gam“, „Ne pitaj“ i „Svaki dan“, a ima i kolaboraciju sa Crnim Cerakom.

Veoma ograničeni kontingent ulaznica za „Street Vision“ muzički spektakl je u prodaji putem Gigs Tix prodajne mreže, po promo ceni od 690 dinara, uz 50% popusta u odnosu na finalnu cenu. 

 

Tags: , , ,